Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

opozičník

25. 12. 2007 9:44
Jsme tupé stádo

Zvolíme si garnitůru šibalů a ještě je podporujeme v jejich šibalství. Na jedné straně se budeme snažit vydřít s dětí a důchodců poplatky za ošetření a léky, na druhé straně vyhodíme miliardy za předražené dálnice, zbytečné zbraně, odpustíme miliardové dluhy fondu pojištění vkladu, aby se konkurzní správci mohli napakovat. Mám pocit, že 30 Kč poplatky skoro za všechno ve zdravotnictví je trest hlavně pro lékaře a lékárníky za to, že si dovolili stávkovat.Rv

0 0
možnosti

Jindra

30. 12. 2007 0:29
Re: Jsme tupé stádo

to je slovo intelektuála. Fuj, pryč s reformou, pryč se snahou ušetřit... udělejme Všechno LÍP a nebude potřeba šetřit

0 0
možnosti

Darina

14. 12. 2007 8:44
nesmysl

Myslim, ze jde o mylne informace, za vydani receptu na antikoncepci se platit nebude ani pristi rok, plati se pouze za prohlidku s vysetrenim, nebude se platit ani za polozku na receptu za antikoncepci, protoze je plne hrazena uzivatelkou. takze bud je nesmysl, co rikala ta sestra, nebo jde o spatnou informovanost lidi a sedi tam naprosto zbytecne, protoze nic neusetri.

0 0
možnosti

Karlos

14. 12. 2007 10:43
Re: nesmysl

no hlavně je na tom vidět, že jsme stádo tupců schopných "ušetřit" haldy peněz :-(

0 0
možnosti

Češka

13. 12. 2007 22:34
hmmm

Poslední neschopenku jsem měla před 10 lety na zánět spojivek,protože jsem měla tak oteklé oči,že jsem vůbec neviděla.Trvala tři dny.Jinak všechny chřipky a podobné neduhy přecházím,protože se PN bojím.Jsem samoživitelka a peníze za marodění by mě nedovolily přežít.Teď,když se mi blíží důchod a zanedbaný organismus se už důrazně ozývá,budu platit jako mourovatá.Kde jsou mé peníze ze zdravotního pojištění?Perlička je,že jsem celou dobu ve zdravotnictví pracovala.Za co mě Julínek trestá?Nejsem flákač,ke své normální práci jsem strávila spoustu času prací na pohotovosti,přesčasech... 

0 0
možnosti
P9

pavel 99

13. 12. 2007 23:34
Re: hmmm

věřte, že nejste sama - u samostatně podnikajících je to pravidlo. A přitom je u nás průměrně téměř dvojnásobná nemocnost, než v západních zemích. Jak asi "strašlivě chorobní" musejí být někteří naši spoluobčané, když takto dokáží zvednout průměr.

0 0
možnosti

Hucul

13. 12. 2007 21:56
Jak to ma byt s tou platbou.

Ziju v Nemecku. Platba u lekare se kona jednou za kvartal, nikoli pokazde. Platba je 10x vyssi nez ta, na kterou si vsichni stezuji v CR. OVSEM: Zaregistruji-li se do systemu "Domaciho lekare", neplatim ani obvodacce ani zadnemu specialistovi, ke kteremu mne posle. Pojistovna tak ma presnou kontrolu nad tim, kolikrat za rok navstivim jakeho lekare a to jim za 10 Euro u kazdeho odbornika proste stoji a ne ze ne. Nebloudim treba od jednoho ortopeda k druhemu jen proto, ze chci predepsat masaz. 

Predpis je nesmysl platit, to snad musi vedet kazdy. Predpisy tu dostavam zdarma, pouze dost doplacim na predepsane lecivo. Proto se stane, ze lekarce i reknu, ze krem na bolava zada jeste mam a nepotrebuji dalsi predpis.

V nemocnici se plati 10 euro za zapocaty den. Kdyz si mne tam po otresu mozku nechali na pozorovani, umite si predstavit ten binec. Z intenzivky jsem se dostala na oddeleni behem pul hodiny a dalsi den mi trvalo vykecat diru do hlavy sestre tam, ze chci uprostred vikendu domu.

0 0
možnosti

plech

13. 12. 2007 21:03
Bingo!

Konečně někdo, kdo chápe podstatu třicetikoruny.:-)

0 0
možnosti
P9

pavel 99

13. 12. 2007 21:01
Jenom drobné upozornění

on jim ten čas v čekárně normálně proplatí zaměstnavatel - jak je povinen podle zákona.

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1251x
Živnostník, který se jen tak nenechá někým, natož něčím vytočit. Táta dvou studujících dcer. Manžel mé první a i poslední manželky :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články

Oblíbené stránky