Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

ma.bre

24. 11. 2007 8:12
Ano, naprosto souhlasím

s prodavačem, je to přesně tak!

Nejhorší je,  že málo kdo má odvahu takto oponovat, zpravidla se radši přidá k nadávání.

Kvůli podobnému rozhovoru jsem si už před několika lety znepřátelila místního souseda na chalupě: "všichni kradou, žijeme na hranici bídy, práce není a je mi jedno, jestli je koruna směnitelná a mohu jet kam chci, stejně nikam nejezdím". Na nabídku práce dělníka za 20.000,-- (tehdy!) v Praze se tvářil, jako bych mu nabídla místo v erotickém salónu pro ženy.

Dneska má už třetí auto, jezdí na dovolenou na Kanáry, ale se mnou nemluví a nadává pořád stejně. To je mi ho teda fakt líto! Ale kvůli tomu, že si to neumí srovnat v hlavě.

Prostě nadávání na všechno je IN a kdo nenadává, je podezřelý.

0 0
možnosti
JK

kroupa.jiri

24. 11. 2007 22:03
ano,

dnes mi zákazník se škodolibou radostí oznámil, že Topolánek lítá na lyže, Bém bydlí levně, Čunek... a bůhvíco to ještě říkal. Vyloženě se mě snažil "vyprovokovat" k nadávání, jen pozapomněl na skandálky z té "své" oblíbené party.

Když jsem ho upozornil, že bordel je všude, že strany jsou jen vzorkem populace a že pozapomněl na ty "své růžové", sklapl kufry a bylo po "debatě" Rv

To, že nesouhlasím s J.P. a vidím chyby i na něm, v něm vyvolává pocit, že jsem já mimo realitu.

0 0
možnosti

Mishule

23. 11. 2007 22:26
Svatá pravda

opravdu svatá pravda, ale vy za to dostanete, protože přece si všichni celý život na zdraví platili, tak kam by teď přišli, že? :-)

0 0
možnosti

xy

23. 11. 2007 22:07
Skvele

:-)karmicka

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1251x
Živnostník, který se jen tak nenechá někým, natož něčím vytočit. Táta dvou studujících dcer. Manžel mé první a i poslední manželky :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články

Oblíbené stránky