Zbraně na prodej?

Dle EU je zbraní, myšleno legálních zbraní moc a je potřeba je regulovat na nezbytné minimum. Tak, aby se sám občan nemohl bránit. Základní právo na zajištění vlastní bezpečnosti je EU zcela pošlapáno. Vítejte v diktatuře.

Nejsem zastáncem zbraní, ale ani odzbrojování. Právo na to se bránit i se zbraní v ruce, je základním právem každého člověka, nejenom občana.

Takže nejenom občanské právo je pošlapáno, ale i základní lidská potřeba.

Na černém trhu jde takový zbrojařský výrobek, třeba takový klasický Kalašnikov pořídit za celkem přijatelnou cenu, plus náboje, když přestřelím, cca za desettitsíc korun českých, možná levněji.

Nic na tom není, oslovíte nějakého kámoše co se vydal na jinou stezku životní pravdy a s odvahou sobě vlastní ho požádáte o službičku.

Kšeft je kšeft.

Co to je v dnešní době vlastně za problém, mstít se na nebohých lidech? Když budete chtít někoho postřílet, napadnou politiky, vlastně ne, to se už v dnešní době nedělá, takže napadnout nebohé občany, prostě vyrazíte do ulic, vezmete náklaďák a jedete.

Ejhle! Já mluvil o zbraních a on se tu vyloupl náklaďák!

Hmmmm, takže i náklaďák je zbraň, tak jako každé auto. Co teď EU? Och, já zapomněl, brzy auta budou umět samy řídit, už si jenom tak "nevyrazíte", zahrát si "kuželky" do ulic.

Je to vymyšlené dobře a EU postupuje přesně tak, aby lidé byli již zcela nesvéprávní, je to podobné jako s kouřením v naší republice.

A vidíte, prošlo to a jako kuřák, držitel sportovního náčiní, tedy luku - zbraně - jsem proti kouření a podporování zbrojního průmyslu, přesto si uvědomuji, že základní lidská práva, nejenom občanská, byla  a jsou zcela pošlapávána dál.

Hospodští a restauratéři mají, tedy měli svá práva o tom jak rozhodnout o kouření ve svých, vlastních prostorách. Jenže si je nechali vzít a tak i občané členských zemí EU, nastupující trend diktatury poslušně přijímají a salámovou metodou si nechávají ukrajovat ze svých základních práv a svobod.

EU se bojí vlastních občanů, ne teroristů a jiných fanatiků.

EUrabia potřebuje povolné a podřízené obyvatelstvo, které nebude vzdorovat.

Takové malé děti.

Takže 15.Března se rozhoduje milé děti, tak bacha na to, aby si někdo z vás do té doby třeba nevystřelil mačetou, nebo svíčkou z voskového srdíčka humanisty.

Integrace znamená se podřídit, spolupracovat dle centralizovaných pravidel, které určil někdo jiný.

Ale na to je potřeba zničit národní suverenitu a lidskou svéprávnost což se momentálně daří.

 

 

 

 

 

Autor: Jiří Křivánek | pondělí 13.3.2017 11:40 | karma článku: 25,83 | přečteno: 494x
  • Další články autora

Jiří Křivánek

Mě taky!

5.2.2018 v 11:52 | Karma: 10,18

Jiří Křivánek

Volby pro hlupáky

18.10.2017 v 11:59 | Karma: 8,27