Pandy přijely na návštěvu

Prohlásil hlasatel Čt24 a kydal dál písničku máje, jak pandy přijely navštívit pražskou zoo. Už mi to přijde stejně přitroublé, tak jako když někdo mluví o svobodě a demokracii a pak vám humanitárně vybombarduje celou vaši zem.  

Zřejmě dle hlasatele Čt, nebo tomu kdo mu to psal, aby to přes tu obrazovku vykydal, nedošlo, že pandy o sobě nerozhodovaly samy kam pojedou, ale udělal to člověk, tudíž dobrovolně na návštěvu nepřijely.

Nepřijely ani na návštěvu, byly prostě dodány v zajetí a na odchov.

Já nevím, ale to co nám předvádí dnešní podoba zpráv v televizi a v rozhlase je prostě tristní.

Asi tak. Delegace pand z Číny se přijely kouknout na pražskou zoo, přiletěly letadlem, Zeman je vítal s otevřenou náručí a chutným bambusem na letišti, poté nasedly do panda mobilu a přes národní třídu, hurá do zoo.

Poté následovala tisková konference pandy, kde pandy chválily spolupráci s mongolskem, jak ta zoo ty koníky hezky pěstuje a že by se klidně, ano ta panda na nich projela. Což následně pražská krnda nacválal do hřebčína kladrubáků a z dotací EU pandám vyhověla. A co kladrubáci?

Dělali, že jsou přerováci.

Poté pandy jely na hrad, kde se podával opět čerstvý bambus ze skleníku. Zeman uzavřel obchody za miliardy a pandy po probdělé noci v české metropolisku po ránu odjížděly, tak jako každá správná delegace ze zahraničí, směr Morava.

Přes Dvůr Králové do zoo Lešná, kde je nový pták kiwi, zřejmě taky jenom na návštěvě, i když neví, že celoživotní.

Přesto Pandy měly jednu připomínku, ve Dvoře Králové mají zvířata více volnosti, což jim připadalo jako nebezpečné a proto přátelsky upozornily bezpečnostní složky, že by jim to měly omezit. Ne všechny zvířata jezdí do zoo na návštěvu, povídaly přátelsky pandy. Dokonce jedna radikálnější panda navrhovala, že by se opice, hlavně šimpanzi, měli zahalovat celí!

Poté se pandy ovínily ve sklípku a probraly se s tou zahalenou opicí za mřížema v pražské zoo.

Takhle k nám jezdí, dle české televize pandy na návštěvu.

Jenom nevím kde byli tibetobijci a pandoprávníci.

Panda Akbar!

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Křivánek | pondělí 24.7.2017 9:01 | karma článku: 0 | přečteno: 35x
  • Další články autora

Jiří Křivánek

Mě taky!

5.2.2018 v 11:52 | Karma: 10,18

Jiří Křivánek

Volby pro hlupáky

18.10.2017 v 11:59 | Karma: 8,27