Když kmotři rozhodnou o demisi

To je vždycky canců kolem Bohouše, přesto jeho rozhodnutí není jeho a o žádnou pomstychtivost, nebo politický krok nejde. Je to taktický krok, ale nikdo, krom zasvěcených nemůže přesně vědět, co ho k tomu vedlo. 

Četli jste někdy Bohoušovi hacknuté maily? Stojí to za to, dozvíte se tam, že Bohouš nikdy neuměl rozhodovat sám za sebe, byl vždy někým řízen a často napodoboval chování, povahou německé Socdem, dostal vždy doporučení jak postupovat a Bohouš? Jako poslušný pandrlák vyhověl. Jenže česká Socdem je mnohem více kmotrovská, než ta německá a hlavně plná bývalých bolševiků, tak jako u přednosty stanice "Ano", který získal vzdělání někde v zahraničí za dob minulých a to bylo kádrovácky vždy prověřené, aby jste mohli takhle někde studovat.

Tady jde o voličskou, krátkou paměť, která je hlavním motorem našich pol. stran. 

Takticky podat demisi, odstavit "přednostu" od zdroje a za krátkou dobu vsadit na kartu voličského zapomnění. Přece není možné aby volby vyhrál někdo jiný, než "my"!

Je směšné a politováníhodné, jak za politiky stojí kmotři, kteří rozhodují o povaze pol. stran a jejím aktuálním dění, je to zákulisí do kterého obyčejný člověk nepronikne a může se pouze dohadovat, co vlastně bylo příčinou podání demise, nebo jiných kroků, našich bezpáteřních politiků.

Za sebe říkám a píši, kašlete na ně!

Kašlete na všechny dosavadní pol. strany, jsou to zbabělci a kupčíci, kteří nás prodali, poslouchají kmotry, lobbisty, namyšlené komunisty, bolševiky z EU a je jedno, jestli je to jako pravice, levice, nebo opice, všichni to jsou hajzlové.

Nebo si myslíte, že nikým nevolená evropská komise má členy bez bývalé komunistické minulosti? Jejda na ne, většina z nich má, nebo mělo rudou knížku u pasu a oplývají stejnými hodnotami, tak jako kdysi. Prostě prachy a moc a bezbřehá humanita na úkor jiných. Překrucují minulost, mají dvojí metr a občany, své voliče, kteří je nemohli zvolit, zcela ignorují.

No, odbočil jsem, ale jsme zase doma, je jaro, konečně trochu slunce do našich zasmušených dušiček a komedie na pol. scéně pokračuje. Jenom škoda, že to vždy někoho stojí těžce vydřené peníze a taky i kolikrát důstojné životy.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Křivánek | středa 3.5.2017 10:36 | karma článku: 32,54 | přečteno: 1630x
  • Další články autora

Jiří Křivánek

Mě taky!

5.2.2018 v 11:52 | Karma: 10,18

Jiří Křivánek

Volby pro hlupáky

18.10.2017 v 11:59 | Karma: 8,27