Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

CasVyprsel

27. 7. 2011 19:33
Mohu o něco požádat?

Co takhle psát za sebe a nepasovat se samozvaně za mluvčího za národ, když trpíš mindráky z českého původu a považuješ se za plebejce.

0 0
možnosti

kaktusak

27. 7. 2011 16:40
Humanitární bombarďák má na rukou víc krve,

než všichni ostatní prezidenti dohromady. Snad se ještě dožije dne, kdy bude za zločiny proti míru potrestán.

0 0
možnosti

petrph

27. 7. 2011 15:02
možná mu rozumějí až moc

Klas tu byl krátce po sametu přece za kinga,Lidé mu věřili plány na transformaci socialistického státu v silný kapitalistický. byli ochotni, jak je nabádal, si "utáhnout opasky",aby ten Západ rychle dohnali.Z pohledu 20 let zpět vidíme že Klausův plán zkrachoval.

Stamiliardy rozkradeny v rámci privatizace,české podniky rozprodány do ciziny,Česko stále v pozadí Evropy,navíc s obludným narůstajícím dluhem

Připočtěme Klausovo osobní "renomé".Po nedlouhé době v nejvyšších státních funkcích je musel s ostudou opustiti  pro podezření z finančních machinací.Ať už  na nich participoval skutečně on,nebo pouze  jeho straničtí kamarádi. Každopádně jeho politický comeback do křesla prezidenta byl protlačen  politickými čachry ODS,s podporou více či méně obskurních parlamentních skupin,včetně komunistů.Právě jeho volby byly komediemi sami o sobě.

Když to všechno sečteme,přičteme další jeho libůstky(třeba v mladých letuškách nebo kradených perech),tenhle stařík už je opravdu národu jen pro srandu

0 0
možnosti

hromobiti03

27. 7. 2011 10:55
pane bože,

kde pořád lidi berete potřebu projektovat se do celého národa a šmahem odrovnat Čechy jako chásku v podstatě k ničemu? Dělá vám to dobře? Můj děd bojoval za na barikádách, můj praděd byl legionář, atd. atd. Čechů se bála celá středověká evropa, do Bílé hory se s nimi sakra muselo počítat. Kdyby Beneš nesklonil hlavu, tak by proběhla zběsilá obrana vlasti, většina generálů chtěla bojovat a i po tom, co se Beneš rozhodl předat pohraničí bez boje, se mnozí chtěli vzepřít a brátit se invazi. A vy, a vám podobní budou neustále omílat nesmysly o tom, jací jsou Češi nýmandi. S váma bysme to opravdu vyhráli. Mám pocit, že kdyby šlo do tuhýho, tak právě vám podobní by si jako první sedli na zadek a začali kroutit hlavama s tím, že ne, já tam nejdu, vždyť víte, jsme už takoví - a přitom budete mluvit sami o sobě.

1 0
možnosti

CasVyprsel

27. 7. 2011 19:31
Re: pane bože,

R^

0 0
možnosti

oldiess

27. 7. 2011 10:53
i Vy jeden filuto

že chcete brígádu na Hradě, abyste tam mohl "tepat nešvary, nastavovat zrcadla, otevírat Pandořiny skříňky atd.";-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1374x
Jsem jeden z mnoha...

Seznam rubrik