Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jirkan01

17. 6. 2008 20:46
Pes nemá co dělať volně mezi lidmi

Pes má potřebu dokazovat si svoji převahu na každého, kdo mu připadne slabší. Já mám fobii ze psů a ty zvířata to poznaj. Jediná možnost jak si vyrazit ven je mít pepřák připravený v kapse. A páníčkové se zlobí. Místo pejska by to měli schytat sami, když ho nezvládnou.

0 0
možnosti
MD

Martina D

18. 6. 2008 13:37
Re: Pes nemá co dělať volně mezi lidmi

Pes v žádném případě nemá potřebu dokazovat převahu nad slabším,  to je typicky lidská vlastnost, pes je ve většině případů k slabším velkorysý.

Že Vás psi napadají je způsobeno tím, že když se člověk bojí, vylučuje stejné chemické látky, jako když se chystá k agresi. Pes to cítí, může dojít k omylu a zareaguje tak, aby předešel agresi z vaší strany.

Ja mi jasné, že Vám toto vysvětlení nepomůže od fóbie, ale snad přestanete šířit podobné bludy..

     

0 0
možnosti
NN

natelius

16. 6. 2008 22:03
Je to tak

Někteří pejskaři jsou debilové. Viděl jsem třeba, jak mladá maminka drží na eskalátoru jedoucím dolů cca dvouleté dítě za ručičku a za vodítka ji potahují dva relativně velcí čoklové. Třetí ruku maminka nemá, takže při troše smůly mohla letět na držku nejenom ona, ale i to nebohé dítko.

Nebo maminka, která veze dítě ve sporťáku a dva ridgebackové jí opět škubou vodítky. Žena to drobná a křehká, je s podivem, že to nějak zvládá. Namísto toho, aby se věnovala synkovi a povídala si s ním, snaží se udržet balanc.

Když je pejskař bezohledný k ostatním, nechá psa, aby ohrožoval cizí lidi, štěkal po půlnoci na ulici nebo po něm aspoň neuklízí lejna, je to smutné. Pokud ale někdo kvůli psovi zanedbává nebo dokonce ohrožuje vlastní dítě, je to tragédie. :-(

0 0
možnosti
AM

moog

16. 6. 2008 16:23
Naprostý souhlas

vzít čokla klackem a pak přetáhnout i páníčka, aby se jim konečně rozsvítilo

0 0
možnosti
K

kulhanek21

16. 6. 2008 17:36
Re: Naprostý souhlas

vás by zase měl někdo přivázat za koule ke kotci s hladovým dobrmanem... ;-)

0 0
možnosti
E

eNden

16. 6. 2008 15:18
Hochu, hochu,

považovala jsem Vás za chytrého a šikovného mužského, držela Vám palečky, ale spletla jsem se ve Vás. To budete na tento blog dávat své staré smazané články z Lidovek ? Myslela jsem, že zde bude Vaše nová tvorba. Budete jako bloger, který pouštěl své stejné články po všech blogách ?8-o:-©

0 0
možnosti
B

Bigbitak

16. 6. 2008 21:15
Re: Hochu, hochu,

Vy to blogování béřete nějak vážně:-). Byl to experiment, jak budou reagovat čtenáři zrovna tady. Toť celé. A blinkat kvůli tomu nemusíte. Však už se nechystám nic dalšího tu uveřejňovat....ani nic starého, ani nic nového.....

0 0
možnosti
HD

plavuň

16. 6. 2008 15:03
Souhlasím

s duchem článku. Pejskaři se kocají se svými miláčky, ale jejich hovínek se štítí. Pes se vydělá, kdekoli to na něj přijde, páníček to nechá ležet. Páníček si užívá pejska a my ostatní překračujeme jeho exkrementy . 365 hovínek ročně od jednoho psa, to je už pořádná hromada. Líní pejskaři otevřou na venčení branku a čoklík se utíká vytentit před náš barák, na naši trávu. Až některého vořecha přistihnu, mignu po něm smeták a páníček, ať se z toho třeba pose... Odmítám žít uprostřed hoven cizích psů !!!!! ;-€ Ať si ti milovníci pejsků užívají své miláčky KOMPLET - včetně jejich fekálií.

0 0
možnosti
K

kulhanek21

16. 6. 2008 15:07
Re: Souhlasím

ježíši... kdo vám to udělal..? to nemohl být pes - ty jsou hodný... ;-)

0 0
možnosti
N

nufnufnuf

16. 6. 2008 14:38
neumite cist???

Tema clanku jsou Pejskari!!!Nikdo neosocuje zadne zvire!!A Ti Pejskari, kteri jsou tak dokonali a skvely a zodpovedni...by meli poucit sve spolupejskare a ne nas nepejskare, kteri chceme jen neslapat do bobanku....Takze sirte svou skvelou peci do vlastnich stran.Ostatni to jiste oceni.....Predstava do ceho vseho pes slapne a v cem se vyvali a pak lezi doma vsude kde ho jen napadne a olizuje co najde venku a vse doma...no mnamka....ale to uz kazdeho vec.Pes by mel mit dle meho prostor a sve teritorium.A pokud nafa za dverma panelaku tak mu asi neni dobre.

0 0
možnosti
K

kulhanek21

16. 6. 2008 14:44
Re: neumite cist???

vy tady zas ňafáte na webu - to vám asi taky není moc dobře..? ;-)

0 0
možnosti
JC

Jarcho

16. 6. 2008 14:26
Psíkaři jsou magoři.

Někteří si psem dodávají chybějící sebevědomí , jiní tím nahrazují chybějící rodinné vztahy.

0 0
možnosti
MT

tuccy

16. 6. 2008 14:30
Re: Psíkaři jsou magoři.

Co si dodáváš/nahrazuješ ty siláckými výroky na netu? :-P

0 0
možnosti
VR

varix

16. 6. 2008 14:21
Hochu, hochu,

Vy ale vůbec nemáte ani potuchy o tom co je to pejskaření. Ten pes totiž považuje Vaši rodinu za svoji smečku a je jen na Vás jakou pozici mu v té smečce vymezíte, zda se stane tím posledním členem (jak by tomu správně mělo být) a nebo zda mu dovolíte aby se stal vůdcem smečky (pak vás ovšem potěš pámbů). Ono je to dosti podobné jaok s výchovou dítěte, když dítěti necháte naprostou volnost a vše mu projde, tak Vás v budoucnu může také škaredě pokousat (obrazně myšleno).

V případě nezvládnutého psa je prakticky vždy vina na osobě nezopovědného majitele. Jen magor si může pořídit dogu do bytu 1+1 v paneláku. Každý pes by také měl projít výcvikem základní poslušnosti, ale kolik majitelů panelákových psů bylo kdy na cvičáku. Kapesní psí plemana jako je krysařík ap. tam samozřejmě nemusí, i když jsem jednoho takového na cvičáku viděl a poslušností strčil mnohé jiné psy do kapsy.

0 0
možnosti
VR

varix

16. 6. 2008 14:21
Re: Hochu, hochu,

Za nečistoty také může  nezodpovědný majitel, dobře vychovaný pes se nikdy nevyprázdní v domě. To, že zanechá výkaly po svém miláčkovi na chodníku, ukazuje pouze na bezohlednou povahu majitele. A majitele si pes, bohužel, nemůže vybírat.

Dobře vychovaný pes je ten nejlepší přítel, který Vás nikdy nepodrazí, na rozdíl od člověka, a na Vaši obranu nezaváhá obětovat i svůj život.

0 0
možnosti
I

impresax

16. 6. 2008 14:20
Článek k smíchu

Podle dvou zkušeností hodit všechny pejskaře do jednoho pytle ! To snad nemyslíte vážně ?!

Nepopírám, že někteří páníčci obtěžují svými miláčky své okolí. Ale to politici, technaři, smraďoši, matelky koček, bezdomovci, nadměrně obézní lidi, atd. dělaj taky a ještě je nikdo nezakázal.

Dále Vaše pasáž o tom jak je hrozné mít psa v paneláku je taky celkem zcestná. Každej člověk se k psovi nechová stejně !

Já bydlim v 3+1 v Dejvicích... Se psem chodim ráno na 30 minut do parku. Po práci jdu do stromovky minimálně na 2 hodiny i víc (když prší tak na hodinu) a víkendy trávim mimo Prahu, aby měl pes prostor a mohl celej den běhat. Pes nijak netrpí, neštěká ani nedělá bordel... Všechno záleží na tom, jak si psa vychováte. Všechno je to o pánovi...

Kdybyste měl aspoň jednou ňákýho psa, věděl byste to a nemusel byste tu psát tyhle bláboly, pane tanečníku :-P

0 0
možnosti
JD

Janulice78

16. 6. 2008 16:12
Re: Článek k smíchu

:) diky za reakci, byla jsem lina to napsat.:-)

0 0
možnosti
JK

Majkyho_pupik

16. 6. 2008 14:10
co to je za nesmysl?

ridici aut zabijeji pres 1000 lidi rocne a na zaklade toho by asi autor usoudil ze vsichni ridici aut jsou vrazi...dale co je na tom spatneho mit psa / kocku, rybicky, kralika atd./ v byte 2+1 / 3+1, 2+kk/ ?je to nejaky prohresek proti zakonu nebo logice autora?

0 0
možnosti
MT

tuccy

16. 6. 2008 14:20
Re: co to je za nesmysl?

A tak pravda je že velký pes co vyžaduje pohyb by do paneláku neměl patřit, a malý pes není pes, to je lepší chovat potkana :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1374x
Jsem jeden z mnoha...

Seznam rubrik