Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

menikk

20. 2. 2011 10:13
logika

To jsou zase citové výlevy. I průměrně inteligentní orangutan by si měl spočítat, že výpověď dám jen tehdy, pokud jsem pro zaměstnavatele nepostradatelný, jinak se stane to co se stalo. Vždyť není nic lepšího pro zaměstnavatele, když prudič a odborář dá výpověď, v tu ránu majitel či ředitel firmy si zamne ruky a pouze počká do konce výpovědní lhůty. Elegantně se zbaví lidí, které nepotřebuje či nechce v pracovním kolektivu. ČEMU SE KDO DIVÍ !!!!!!!!!

0 0
možnosti
LK

lenka-sexynka

19. 2. 2011 18:55
co je moc to je moc

Za sebou má pár tisíc protestujících lékařů a funkci šéfa lékařských odborů. Před sebou má neustále ustupující vládu jeho čím dál drzejším požadavků. Komu by tento, zajisté jen pocit, moci nezačal lézt na mozek.

Je v pořádku, že se pan Engel dožaduje svého místa zpět a využívá LOK k osobním zájmům?

http://www.dekujeme-odejdete.cz/engel-se-zblaznil-opojen-moci/

0 0
možnosti
PD

bull001@seznam.cz

19. 2. 2011 18:42
Není ani tak blázen,

jako morální zkrachovanec a vyděrač. Kdyby měl jen trochu cti v těle, tak hrdě odejde pracovat do Německa, i když asi jako zametač silnic, protože pochybuji, že by takového štváče někdo zaměstnal na pozici lékaře.

0 0
možnosti
K

kaktusak

19. 2. 2011 19:27
Re: Není ani tak blázen,

Za čest by si ovšem nic nekoupil. Za peníze si dneska koupí všechno, i tu čest.

0 0
možnosti
K

kaktusak

19. 2. 2011 18:29
To víte, jedinec sám nic nezmůže

Síla je ve spolupráci.

Zajímavé je, že pravičáci, tj. obchodníci a jiní podnikatelé, to dobře vědí. Jejich strany, obchodní spolky, cechy apod. se odjakživa vyznačovaly skvělou organizovaností.

Řeči o individualismu jsou jen propagandou.

0 0
možnosti
MG

krajánek

19. 2. 2011 17:07
Milý chlapečku, dotýkáš se něčeho, o čem nic nevíš.

Napsat tavýto článek není tepání nešvarů a nastavování zrcadla , ale jen uličnictví a nestydatost. Kritizuješ někoho, komu se zdaleka nemůžeš rovnat a to ani morálkou. A zvláště pro tebe - pan doktor Engel. Za tento článek bys totiž zasloužil napráskat zadek a kdybys ty měl alespoň kousek cti v těle tak bys to nenapsal. A kdybys chtěl doopravdy otevírat Pandořinu skříňku, tak by sis nejdříve zjistil příčiny těchto problémů. A našel bys je v Národní knihovně, v archivu novin a všech časopisů a tam si vyžádal noviny 63 let staré a jistě tam jsou projevy soudruha Zápotockého o jeho teorii stejného žaludku. A to je ten původ problémů týkajících se všech, nejen doktorů. Jenže ty to neuděláš, ty seš prostě jeden z mnoha.

0 0
možnosti
PD

bull001@seznam.cz

19. 2. 2011 18:44
Re: Milý chlapečku, dotýkáš se něčeho, o čem nic nevíš.

Taky táhneš do Němec? Tak šťastnou cestu, alespoň vyděrači Engelovi nebude po cestě smutno.

0 0
možnosti
MF

manas1008

19. 2. 2011 16:41
Jak by měl vypadat rozhovor ředitele s dr. Engelem

Tak, pane Engele, vy chcete nastoupit v naší nemocnici na místo radiologa? Dobře. Mohu Vám nabídnout 20.000 Kč měsíčně + příplatky za služby. Samozřejmostí je zkušební doba na 3 měsíce. Cože, vy chcete 50.000 Kč? Je mi líto, ale musím přidat lékařům, které momentálně mám. Vy k nám teprve nastupujete, tak Vám více nabídnout nemohu. Jakže, Vy stahujete svoji výpověď? Je mi líto, ale já Vám mohu nabídnout pouze novou smlouvu. Pokud se Vám to nelíbí, v jiné nemocnici Vám určitě nabídnou více. Případně, viel Glück in Deutschland oder Österreich.

Takže asi takto by měl probíhat rozhovor pana ředitele FN Královské Vinohrady se soudruhem Engelem.

0 0
možnosti
SS

strycek-Joe s.r.o.

19. 2. 2011 16:35
Proboha naučte se psát perex, Kohoutku

máte to tam 2x. Kdyby pan dr.Engel ordinoval tak, jako Vy píšete, pak bych chápal, že jej vedení nechce přijmout. Je to však schopný lékař a dobrý odborník, proto se mu papalášský ředitel za ODS mstí.

0 0
možnosti
P

pesimistafurt

19. 2. 2011 16:34
Autore, pouze malý dotaz.

Vy jste ho viděl jak se vzteká jako malé dítě. Já ne, a to sleduji vše co se kolem této nechutné aféry děje. Lžete jak malý kluk. Právně je to zajisté v pořádku, ale pokud se prokáže, ža na jeho místo byl přijat nedostudovaný medik, tak ostudu má někdo jiný.

0 0
možnosti
PD

bull001@seznam.cz

19. 2. 2011 18:46
Re: Autore, pouze malý dotaz.

Upřímně, vy byste v pozici zaměstnavatele stáhl výpověď takovému člověku? Je to jen nechutný vyděrač beze cti. I kdyby vzali nějakého Ukrajince, bude to pro nemocnici lepší řešení, než tento morálně pokleslý takydoktor.

0 0
možnosti
JK

Indi.HK

19. 2. 2011 15:57
Nechtěl bych bych být

v kůži Engela. Pokud ho z vynucení přijmou zpět, bude pravděpodobně nepříznivě protěžován v rámci zákonů. Žádnej ředitel si totižze sebe nenachá dělat hlupáka. Ať to dopadne jak chce. Do půl roku bude Engel z Vinohrad pryč.

0 0
možnosti
F

fryč

19. 2. 2011 15:25
Engel je blázen

Pan Engel řekl, že by se rád na své místo vráti, už z principu. Tečka. Proč konstruujete nějaký pláč a křik. Pokud jste od něho slyšel ještě něco jiného, tak to zveřejněte. Varování, že se nepostupuje vůči panu doktorovi fér přišlo od členů odborového svazu. 

0 0
možnosti
D

dampfer

19. 2. 2011 16:22
Re: Engel je blázen

státní zaměstnanci jako základní opory státu-- za normálních okolností--- nemohou stát podkopávat a zrazovat. Až bolševici vymysleli pomstu, nenávist a volání po krvi=== t.j. náš exodus--odchod==== váš exitus== smrt !! Toto normální lékař NIKDY nrvypustí z úst !!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1374x
Jsem jeden z mnoha...

Seznam rubrik