Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I53v48o 61C77i87l54i23c49h

8. 6. 2014 20:26

Je ještě někdo, kdo tvrdí, že Babišovo ANO je pravicové?

0 0
možnosti
MJ

Hezký cečer.

Přál bych Vám za to "vycucovávání" podnikatelů žít.;-)

0 0
možnosti
MB

To je falešného povyku pro nic za nic.

Pokud se pamatuji tak od Kalouska jsme slyšeli daleko větší šílenosti, nejdříve hochštapler zrušil živnostníků minimální vyměřovací základy což představovalo pro každého minimální daň 10 tisíc ročně, na což byli už živnostníci zvyklý, k tomu zvednul výdajové paušály na nesmyslných 60  a 80% a potom když v důsledku tohohle zrůdného daňového populismu začaly naskakovat deficity 150 až 20 mld tak to kryplík chtěl nahnat do druhého pangejtu a navrhoval snížit výdajových paušálů do pravěku tedy na 25%,  což by pro všechny živnostníky znamenalo znova vést daňové evidence. S tímhle u Nečase bohudík narazil,  takže se kryplík alespoň pomstil těm nejhůře situovaným živnostníkům s manželkou na mateřské a 2 dětmi a sebral jim slevy v hodnotě 50 tisíc ročně.  Rv

Jinak po Kalouskovic šafaření  je státní rozpočet v totálním rozvratu,  policie nemá ani na náhoje pro cvičné střelby a defity jsou permanetně 100 a více miliard.

Nejrozumější by tady snad bylo to všechno vrátit do situace než začal řádit hochštapler Kalousek.

3 1
možnosti

Podnikatelé a živnostníci jsou na státu nezávislí... To je dobrá blbost. Oni nepotřebují zdravotnictví, školy, silnice, policii, soudy atd., že? Platit je bude kdo? Zaměstnanci, že ano? Ještě za Nečase měla ODS plán, že by OSVČ neplatili odvody žádné a že by si ale platili služby ze svého. Nešlo to ani do Sněmovny. Kdyby ale náhodou tohle prošlo, to by bylo řevu :-)

2 0
možnosti
PK

Já osobně bych nerušil systém superhrubé mzdy a do nákladů na zaměstnance bych plně promítl jejich celou zdravotní a sociální "daň". Alespoň bych odboural diskuse, že podnikatelé přispívají zaměstnancům třeba na důchod a jim nepřispívá nikdo. Ale dělá to tak celá Evropa, bohužel.

1 0
možnosti
PK

Já jako bývalý živnostník, dnes senior, si myslím, že živnostníci platí na důchod málo. Ale uvidíte, že Vám jinde Andrej uleví. Ne ale o tolik. Tak se to dělalo vždy.

1 0
možnosti
DM

Proc jste si nedaval stranou sam a chcete po statu, aby vam to narizovsl?

4 2
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3499x
Paličatý obhájce lidí, kteří jsou postiženi nezákonným chováním státních úředníků.

Seznam rubrik