Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Věděl bych ,koho a co schovat do sklepa (hermeticky uzavřeného a odlehlého od obydlí). Samozřejmě , že na věčné časy.[>-]

0 0
možnosti
MK

Se stálým nasáváním evropského islámu doplněného četbou o islámu všeho druhu (i od arabistů - sluníčkářů) mám nepříjemný nutkavý pocit; (není to českém dvojsmyslu!)

Musíme najít politiky, kteří budou umět na lékárenských vahách odměřit ten malý kousek demokracie, který přechodně uložíme do sklepa, abychom se jednoznačně vymezili proti jakékoli islamizaci. Některé kroky by měly být preventivní a na ty moc času nemáme. A musíme to udělat dříve, než si žezlo převezmou nacionalisti.

0 0
možnosti
MO

Článek je výborný. Mám jen jednu (drobnou) výhradu - jsem silně proti islamizaci civilizovaného světa a nemusím být nutně obdivovatel Miloše Zemana. Ale Zemanovi slouží ke cti že v otázce islamismu patří k těm politikům co mají zdravé názory.

0 0
možnosti
Foto

Nejhorší na tom je, že pokud si toto nebezpečí mnozí lidé uvědomí, čekají nápravu z té strany, odkud přichází to, co se nelíbí a není nám přirozené.

 Takže, komu se právo šaria nelíbí, měl by začít. Dodržování našich zákonů a respektu k našim pravidlům a právu. Když je mi zle, čtu si Preambuli ústavy ČR, zákon č. 1 Sb.

Tam to je, jak máme vystupovat, co máme ctít, respektovat a rozvíjet. Kdo z politiků však Ústavu (by´t nedokonalou) vzpomene? Jen pokud ji chce měnit a upravovat. Chybí nám hrdost a vztah k našim národním hodnotám, kulturnímu dědictví. Přestali jsme rozvíjet... [>-]

 Není důvod u nás mít jiné právo a jiné zvyky. Máme-li ovšem kladný vztah k těm současně platným a středoevropským. Proč mnohé z nich jsou chybné a nefunčkní si už domyslíte sami.

 Ano, je to smutné, přesto, jsme na začátku, ještě je čas mnohé změnit k lepšímu a kladně ovlivnit. Později to bude jen horší a horší. Zejména při dělení se na zastánce a odpůrce čehokoliv (karty, kavárny, federace, únie, náboženství,...). Prioritní je vztah k státu, republice, kde žijeme. Pak teprve fandění a fandění nejlépe sportu :-)

0 0
možnosti
DM

Jsem starý, už za Gottwalda jsem byl na světě. Při čtení Vašeho výborně přehledného článku jsem si opět připomněl, že to všechno,trochu v jiné, tzv.ateistické podobě tu pod vedením neomylné komunistické strany už bylo. Hodně z toho jsem zažil. Komunismus ( chtěl bych napsat byl, ale on pořád je) je též náboženství. Rozdíl je jen v maličkosti. Všechna náboženství slibují blaho až po smrti v jejich vyvoleném nebi.( mimo jiné ty panny jim vůbec nezávidím, námaha a žádná zkušenost).  Hloupí komunisté slibují blaho-

byt ještě na zemi. To není chytré, ovečky chtějí teď a ne až" potom". A musím dát sl. nebo p. Lee V.-Sofrankové za pravdu. Jestli to dojde tak daleko( jsem ateista, ale Bůh chraň) pak se v našem národě najde dostatek kabátpřevlečníků,kteří za malý,jidášský groš prodají cokoliv a kohokoliv a budou se na čerstvém koberečku 7x denně horlivě modlit. Tedy Leo, komunismus je vzdálená idea, s budováním islámských uličních výborů

a stranických organizací to nebude problém. V tom máme z minulosti bohaté zkušenosti.

5 0
možnosti
Foto

Pořád jsem nemohla pochopit, proč se Šabatová nebo Strana zelených tak fanaticky zastávají islámu. Po přečtení tohoto článku mi to docvaklo: ,,Sice pod islámem, ale my ten komunismus vybudujeme, soudruzi!" Děkuji vám za užitečný článek R^

17 0
možnosti
MK

Myslíte, že stačí vyměnit rudou za zelenou a úspěch se dostaví?! Já myslím, že bude potřeba lehký předkrm, třeba nějaká šošovice ráže 7,62 mm.

1 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik