Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J24a29k20u93b 81J37a26h42l

11. 5. 2014 22:21

ANo, je to strašné, že únosci a násilníci nalézají výmluvy v Koránu, ale to samé platilo u křes´tanství - viz křižácké výpravy. Takže.... je to skoro jedno. Pro násilí si člověk vždy najde výmluvu. Problém není tolik náboženství, jako spíš kultura. A pan Kobza má naprostou pravdu - nepřizpůsobivé islamisty, kteří sem chtějí přinést svojí kulturu, tady opravdu nepotřebujeme a nechceme !

1 0
možnosti
AK

Jakube vcelku souhas, jen dvě věci: Křížové výpravy byly obranné války na původně křesťanské území okupované islámem a za druhé není rozdílu mezi muslimem a islamistou stejně tak, jako není žádný neumírněný a umírněný islám, umírněný a neumírněný nacista...

0 0
možnosti
RK

Je to tak. Muslimské obce kritizují stát do kterého imigrovali, ale aby kritizovali vlastní společenství to ne. Je to rozhodně další důvod k zpřísnění imigrační politiky v ČR, jinak budou realizovány únosy i na území našeho státu. Proto podporuji Úsvit

1 0
možnosti
PT

A v budoucnu bychom takovéto lidi měli vítat u nás v ČR v rámci imigrační politiky EU? Děkuji, nechci. Proto volím Úsvit.

(Do Prčic, kdy už si konečně uvědomí, že když nebudou unášet dívky, nebudou mezi sebou bojovat a místo toho budou pracovat na poli, v manufakturách, fabrikách, budou se mít mnohem líp. Na tohle by měly jít peníze z EU, na vzdělání lidí třetího světa. Vrchovatě by se nám vrátily ve zmenšeném riziku ekonomické imigrace do EU.)

1 0
možnosti
KD

K58a27r62e14l 44D42u91b

10. 5. 2014 21:28

Islamista je muslim, který věří tomu, co stojí v koránu.

0 0
možnosti
IS

no je to dobre napsane nezbyva nez souhlasit.R^

1 0
možnosti
AT

Asi se jim nedaří dobýt svět dělohama vlastních žen, tak unášejí cizinky....

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1365x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik