Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Každý politik, hlavně levičák, by měl povinně před vstupem do politiky založit firmu a nejméně půl roku zaměstnávat aspoň dvacet lidí. Věřím, že pak by všichni politici podporovali podnikání, všichni by měli práci a platy by rostly.!!

1 0
možnosti
Foto

Jakmile někdo vytvoří jakoukoliv hodnotu, objeví se u něj parazit  a pod pohrůžkou násilí chce svůj podíl.

5 0
možnosti
JB

J69a37n 54B70í57l58e73k

17. 4. 2014 22:18

Možná na těch registračních pokladnách něco bude, když se proti nim tolik zbrojí;-D.

2 1
možnosti
PM

Ještě bych dodal, že Babiš chce místo pokladen tzv. elektronickou evidenci tržeb - a inspirovat se jezdí do Chorvatska, země s nezaměstnaností necelých 20% - a takto jim to tam funguje http://ekonomika.idnes.cz/kontroly-obchodniku-v-chorvatsku-u-more-ffd-/eko-zahranicni.aspx?c=A130802_133134_eko-zahranicni_skr

0 0
možnosti
OF

Tady nejde o drobne podnikatele ale o luzu. Drobnych podnikatelu, kterych se to dotkne (=maloobchod) bude par desitek tisic, ale potesi se tim nekolik milionu clenu "poctive pracujicich" (=bezne luzy), pro kterou jsou podnikatele ti zli, protoze se opovazuji mit se lip nez oni. A milion hlasu je lepsich nez par tisic. Nejake ekonomicke (ne)zajmy bych za tim nevidel.

2 0
možnosti
PS

Na Slovensku mají jiz 3. generaci registracnich pokladen.  Nestaci kopit si pokladnu jednou. [>-]

0 0
možnosti
OF

Na slovensku staci prodavat akvarijni rybicky - prodejci akvarijnich rybicek maj vyjimku a registracni pokladnu mit nemusi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik