Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

R78a47d89e20k 83J31a74r76o93š

11. 3. 2016 21:16

Jednoznačně dát EU pá pá... Ale zároveň posílit svou účast v NATO a více se přimknout k USA, zejména, pokud tam, jak doufám, zvítězí republikáni (Trump).

1 1
možnosti
ZH

Pane Jaroši promiňte, to minus patřilo panu Dytrychovi.

0 0
možnosti
PD

To je otázka - jasně že v osamocení je síla, to už dávno věděl kníže Svatopluk.:-)

0 1
možnosti
ZH

V EU nejsme jedním z prutů, ale slouhové. Jedním z prutů můžeme být v rámci Visegradu. [>-]

0 0
možnosti
Foto

A jak bychom se případné vlně migrantů bránili, kdybychom v EU nebyli? Např. v Norsku nejsou?

1 0
možnosti
ZH

Ne jako Norové, ale jako Maďaři a Makedonci. A důsledně! [>-]

0 0
možnosti
ZB

Statisíce migrantů táboří za našimi hraničními horami,aby až roztaje sníh vtrhli do naší vlasti....Jaká je realita?Zatím čtyři Syřané zadrženi v autě,jehož řidič si chtěl zkrátit cestu do Německa a jeden další běženec zadržený ve vlaku směřujícího do Německa.Tady 5 lidí a ani pro jednoho nebylo Časko cílovou zemí.Taková je realita.Co je nejnebezpečnější pro Českou republiku?Takoví lidé jako Vy a ten Váš Tomio,naštěstí ani toto nebezpečí není s 3 procenty preferencí moc reálné....;-)

2 7
možnosti
Foto

J22i73ř29í 25K20o10b11z46a

11. 3. 2016 13:48

Ano, 4 policisté zadrželi 4 Syřany,to jen poukazuje na nedostatečnost naší ostrahy hranic.

1 0
možnosti
Foto

Promiňte, ale: bla, bla, bla...

Kdybyste zůstal u titulku, tak bych vám tleskal.

Pokud píšete, že se nikdo nezabývá negativy dalšího našeho pobytu v EU, tak snad vůbec nic, kromě svých a Okamurových textů, nečtete.

Píšete, že jste málem byli upáleni.... ts, ts, ts.... Zas tak velký význam si nepřičítejte.

Věřím jedné věci: Pokud se budete seriózně zabývat negativy a ztrátami našeho pobytu v EU, myslím skutečně relevantní a kvalitní hodnocení, tak najdete velké množství příznivců a podporovatelů, zejména když to dotáhnete i na druhou stranu - tedy jak po případném vystoupení z EU (na Macha zapomeňte, to byla slabota.

Zatím se jen plácáte v nereálnostech, nepotřebnostech a vypadáte, že kdyby někdo z vás byl zvolen do EU, tak se stanete jejími horlivými zastánci.

Co tedy opustit chiméry a být skutečně užiteční?

4 6
možnosti
Foto

J59i52ř82í 56K95o64b48z36a

11. 3. 2016 13:51

Zřejmě jste přehlédl, jak SPD prosazuje referendum o členství v EU jako jeden z hlavních bodů programu. Takže zastánci EU celkem jistě nejsme, navíc chceme, aby se k němu vyjádřili občané.

1 0
možnosti
BM

Souhlasím s tím že by se mělo asi nad tím zamyslet. Ale jednat jako nějaký "vyčůránek" s tím že dokud z toho něco mám tak zůstanu a až z toho nebude nic tak uteču, tak to se mi nelíbí. Ono totiž záleží na tom kdo nás v té "partě" zastupuje. Měl by se jasně zaúkolovat a měl by mít výsledky a podle nich plat. V tomto případě se toho dá spoustu napravit.

0 0
možnosti
JC
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik