Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Jak píšete, pane Kobzo, jasné úkoly a přesné cíle. A ty vidím pouze u kandidátů Úsvitu. Jasně definují, o co chtějí usilovat a kam chtějí směřovat naši republiku v rámci EU.

0 0
možnosti
Foto

J33a55k55u36b 16J78a57h21l

21. 5. 2014 13:04

Souhlas... líbí se mi, že pan Kobza se i tady v diskuzi zajímá o názory obyčejných občanů. R^R^R^

0 1
možnosti
Foto

J54i34ř11í 46K57o83b59z75a

20. 5. 2014 20:06

Děkuji za všechny příspěvky, opravdu mne moc zajímaly názory z pléna, protože tak jak to vidí v Bruselu mi opravdu nesedí.

1 0
možnosti
MK

Není podstatné jaká by kvalifikace měla být, ale jakou kvalifikaci  europoslanec (čti eurovyžírka) potřebuje. Europoslanců jsou stovky (zatím ani ne 800 a není to soudruhu Barosso málo?), takže je důležité aby hlavní proud poslanců slyšel, trochu si pamatoval a uměl ovládat hlasovací zařízení. Slyšet musí to, co po něm "mainstream", který  je  ke korytu dosadil, chce. Pak si to musí pamatovat, nejlépe prostřednictvím papírků (ti starší) nebo elektroniky (ti mladší). Ti namyšlenější mohou používat i vlastní mozek (teda pokud ho vlastní). No a pak musí umět ovládat hlasovací zařízení, aby mohli prosazovat, to jim bylo nařízeno. Z našich kandidátů na  EUposlance lze do mainstreamové skupiny zařadit zejména Topáky a Lidovce. Pak v EU potřebujeme ještě nějakou opozici, teda ty poslance, co netáhnou s mainstreamem (u nás třeba Svobodní), abychom měli nějakou opozici a vypadali demokraticky, ale ne moc silnou, to bychom ji museli dehonestovat. Jazykové znalosti jsou nutné jen proto, aby si EUposlanci mohli podrbat nějaké ty bulvární pindy typu , kdo kde s kým a za kolik(nutná znalost Blesku, Prásk atd. Mainstreamový poslanec v kuloáru přesvědčit nelze, protože to má na papírku, v notebooku popř. " v hlavě".  Najít bufet, jídelnu, toaletu a svůj šmajchl kabinet, na to stačí pud popř. hosteska;-D

0 0
možnosti
DM

Zdravy rozum, svetovy jazyk slovem i pismem, zivotni zkusenosti idealne z vice zemi, tah na branku. To bohate staci. Obavam se ale, ze takovy tam dnes neni ani jeden, a co se kandidatu tyce, az na svetle vyjimky je to stejny prusvih :-(

0 0
možnosti
Foto

Zkusme jiné kriterium. Protože máte pravdu, tak je vybírejme podle toho, kdo se zaváže, že dá nejméně polovinu svého platu na dobročinné účely. Ale nesmí to přehánět jako soudruh Ransdorf, který pak skončil ve spárech exekutora.

0 0
možnosti
JM

Europoslanec má budovat prosperující Evropu.

To následně přinese prospěch všem.

0 0
možnosti
JS

Jen škoda, že tyhle stesky do svého předvolebního blogu napsal každý kandidát autore. S tím, že "on jediný".

Kdepak jste všichni byli, když se o volby nejednalo?

2 0
možnosti
OK

Hlavně aby to byli demagogové a populisté.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1365x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik