Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J51i51ř31í 64K96o26b23z46a

26. 5. 2014 13:25

Děkuji za příspěvky. Bohužel příštích 5 let bude celý národ trpce platit za ignorantství těch 80% ne-voličů, které naši reprezentaci v europarlamentu tak lacino naservírovalo převážně tradičním stranám a jejich a značně provařeným kandidátům.

0 0
možnosti
Foto

Já nevím jak vám, ale mě opravdu připadá, že Úsvit je  jen egoistická strana s extremistickou rétorikou, která se projevuje zdůrazňováním kolektivní odpovědnosti a viny a také populistickou, protože chce řešit složité problémy jednoduchými líbivými metodami, které jsou založeny na násilí.

1 0
možnosti
MC

Ovšem mnohé na první pohled složité problémy lze řešit jednoduše bez násilí racionálním uvažováním a použitím faktických pojmů. Argumentaci - politickou průchodností, nebo tisíciletími prověřenými hodnotami nelze v debatě o filosofii použít. S neuvěřitelnými "pojmy" nové doby a s postmoderním tvrzením „každý má svoji pravdu“ zásadně nelze souhlasit. Z toho plyne populismus.;-)

0 0
možnosti
MC

Bohužel i vaše hnutí Úsvit není košér. Chceme-li změnit politiku, musíme nejdříve změnit filosofii. Kolektivistická politika je důsledkem převládající filosofie v naší společnosti. Tuto altruisticko - kolektivistickou etiku a filosofii, která nám vládne od konce osmnáctého století, bychom měli nahradit racionálním egoismem, který je morální.;-)

0 0
možnosti