DS

Ked sme hravali dracaka klasicky na papieri s nahodnymi figurkami z Clovece v 90-ych rokoch, ked to tu bolo uplne nove a pravidla boli iba v anglictine, ani nas nenapadlo riesit sex medzi postavickami, a ani na ich vyzore sme nebazirovali, okrem zabavnych detailov. Islo nam o dej a o vystihnutie povah postaviciek. Ako rozpravaju, ako sa rozhoduju, ci v sulade s ich vlastnostami. Ako to ktory hrac dokaze napodobnit stylom reci a gestikulaciou. Bolo to nazivo a bolo to vsetko v nasej fantazii.

Odkedy do nerdskych hier vobec patri sex?

JU

J67o88s85e49f 14U62l66m60a15n

12. 3. 2024 10:10

Vidím u autora mnoho společných prvků, které mám sám. Možná to nějak souvisí s tím, že jsme profesně kolegové, ale to jen tak na okraj...

"Řeší se jen černoši, gender, lesby, gayové, transgender, všechno musí být správně rasově namíchané, ale nikde žádní asiati, nebo míšenci bělochů a asiatů." - přesně tohle jsem už také popisoval. Pseudohumanisté tvrdí, že jim jde o "diverzitu". Diverzita je vůbec pojem, kterým se ohání na každém kroku a kterým zaklínají to či ono. Firmy v USA mají dokonce "diversity policy", na základě které už k žadatelům o práci nepřistupují se zavázanýma očima, ale vyloženě cílí na určité rasy, aby měli zaměstnance krásně namixované na rasovém základě. No ne vždy to jde, protože sehnat dostatek kvalifikované síly do vysoce technologicky vyspělých podniků, jakým je třeba SpaceX, je zjevně nepřekonatelný problém. Proto společná podniková fotografie SpaceX vypadá tak, jak vypadá. Nicméně, abych se vrátil k původní myšlence, právě přehlížení Asiatů (v showbyznysu) dokazuje, že o diverzitu jim ve skutečnosti nejde. Osobně bych vůbec neměl problém ztotožnit se s postavou asijské rasy. Liu Kang byl mou druhou nejoblíbenější postavou po lordu Raidenovi a ve třetím díle se po absenci Raidena stal postavou nejoblíbenější. Dnešní woke kultura je jedno velké pokrytectví. Příkladů bych mohl uvést spousty.

EH

V těchto hrách je alespoň výběr. V hogwarts legacy si nemůžete vybrat ani pohlaví. Všichni jsou nebinarni s oslovením "oni".

A jedna z NPC je rovnou trans.

Hraji aktuálně Mass effect, což není nejmladší hra. I tam už jsou vsichni bi nebo rovnou gayové.

Takže bude hůř. I když mi připadá, že woke seriály s černošskými hlavními osobami se málokdy dočkají dalších sezón.

MK
  • Počet článků 15
  • Celková karma 15,78
  • Průměrná čtenost 477x
Pracuji jako softwarový inženýr a tu a tam narážím na zajímavé věci, se kterými bych se chtěl podělit s ostatními.

Seznam rubrik