Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Opravil bych vaše tvrzení že "si to nemyslí 78% obyvatel" - jde o 78% respondentů nějakého průzkumu, to sice zní jako fantasticky drtivé číslo, nicméně nelze aplikovat na všechny obyvatele, to zkrátka není to samé.

1 0
možnosti

Navrhuji petici, aby se zakázala na rockovém koncertě hlasitá hudba, protože to škodí zdraví návštěvníků.

Napadlo Vás někdy, že to té zakouřené putiky prostě nemusíte jít a nenechat tudíž svoje peníze majiteli té putiky? Ono to opravdu není povinné!

2 1
možnosti

Další petice... co to s těma lidma je, že pořád něco sepisují. Na vaší petici Vám zvysoka....

2 1
možnosti
Foto

J93i75ř35í 56K12r81á97m

28. 2. 2013 0:09

No vidíte to jste se trefil do černého. ČR je proste o moc let pozadu. Pamatuju si, jak jsem v roce 1999 byl poprvé služebně delší čas v Holandsku a jak mě fascinovalo, jak se kouři všude včetně autobusu. Teď už nic takového dávno nikde moc nevidíte. A tady v UK si proste kuřáci navykli stát před hospodou jenže to v ČR neprojde. Tam je sobectví široce zakořeněné tudíž proč by někdo měl řešit zda náhodou to ze se muže všude hulit nezvyšuje počet kuřáků trochu uměle. Jelikož kde jinde se to nekuřák naučí než když chodi do hospody kde všichni huli. Jenže tohle nikdo nepochopí. Mě to však moc nepřekvapuje Češi na své zdravi kašlou a na zdravi ostatních ještě víc.

2 3
možnosti

Milý mladý jinochu, v mé hospodě si mohou mí hosté dělat co jim dovolím já....jen JÁ. Nikdo nemá právo omezovat, co se v mé hospodě pije, dlabe či zda se tam hulí. Komu se to nelíbí, nechť odkráčí do mléčného baru, nebo štká na svém blogu. Jestli MOJE hospoda zkrachuje proto, že se tam může kouřit, je to jen a jen můj problém. Nikdo mi na MOJÍ hospodu nepřispěl ani korunu, žádné dotace....jen můj splněný celoživotní sen a dřina vykoupená možností chlastat a hulit v "práci". Neřešte, zda se v MOJÍ hospodě kouří či nikoliv, nic vám do toho není! Plně postačuje zákaz v době oběda a bezchybně fungující odvětrávání. Vymyslí-li někdo a schválí zákon, který mě začne omezovat, udělám z hospody "kuřácký koutek s možností osvěžit se" a všichni takoví, jako jste vy, my mohou vlézt na záda!!:-P

6 2
možnosti

78% procent obyvatel má možnost otevřít si vlastní nekuřáckou hospodu. Na to není potřeba žádné nařízení.

7 2
možnosti

tyto socialistické zákazy a příkazy jsou jen na škodu.Lepší restaurace si vyhradí nekuřáckou místnost.Na vesnici by nekuřácká hospoda zkrachovala.Je to jen a jen na rozhodnutí podnikatele,a platí,že "trh si poručí".Bude-li  v kuřácké rerstauraci nízká návštěvnost,podnikatel si zařídí vše ve prospěch zákazníků.

7 5
možnosti

to nemá se socialismem nic společného.. :-/

3 6
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1054x
Po roce v Polsku zpět v Praze.

Seznam rubrik