Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Možná jsem skeptikem, ale vidím ve vaší úvaze slabinu. Tou je dnes v evropských zemích se nacházející obrovské procento příživníků různých blízkovýchodních a afrických etnik. Jejich porodnost je obrovská a jejich nechuť k práci ještě větší. To by samo o sobě ještě nebylo to nejhorší. Problémem je, že pokud nedojde k "revoluční" výměně dnešních vládnoucích kruhů, je jen malá naděje k obraně občanských práv. Při současných stavech bezpečnostních složek a zejména neustálé dehonestaci při jakémkoliv oprávněném zásahu proti výše zmíněným parazitům jsme ohroženým druhem.

Za dobrý příklad lze označit Českou republiku. Ať už kterákoliv vláda měla kdy snahu omezit štědrý sociální systém, nikdy se to nijak nedotklo romské populace a naopak to postihlo ty nejpotřebnější. Jejich schopnost jakkoliv parazitovat na sociálním systému je tak neskutečná, že jsem velmi skeptický k těmto omezením. Neumím si představit politika, který by byl schopen vyhrát ve volbách a uskutečnit tuto ve své podstatě revoluci.

Někde jsem četl ekonomickou studii, kde bylo vyčísleno, jak už v současné době je v Evropě 28% HDP "rozpuštěno" do sociálních systémů a to bez starobních penzí. To jest v podstatě 28% všeho, co pracující, zaměstnavatelé a živnostníci vyprodukují sežerou lidi, pro něž je práce potupou.

1 0
možnosti
AG

A66l15e12x 37G13r69e84g18o17r

18. 4. 2016 10:05

Sociální systém v ČR nijak nezvýhodňuje Cikánské etnikum. Je pro všechny stejný. Nikde neexistuje kolonka typu : Žadatel je Cikán(Róm) Ano - ne.

A o jeho štědrosti lze také dost pochybovat. Jediný zásadní problém je příspěvek na bydlení. Ten je opravdu špatně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 701x
Pohybuji se ve finanční sféře, věnuji se ekonomice a financím

Seznam rubrik