Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

[>-] Z toho článku, čiší slovenské protimaďarské nálady. Mně osobně připadá Madarsko fantastické. Jezdím tam pravidelně a nemohu jim nic vytknout. A ty dálnice mají opravdu kvalitní.R^[>-]R^

0 0
možnosti
JH

J45i24ř31í 51H82o98š51e12k

23. 2. 2014 14:16

Určitě nemám žádné protimaďarské nálady (mimo zkušenosti z obchodu s maďarskou povahou), snažím se každé město brát nestranně. Každopádně samozřejmě každé město má co ukázat, každému zase vyhovuje něco jiného. Při těch zemích, co jsem již navštívil, prostě na moji povahu nacházím jiná a lepší města, která hodnotím pozitivněji. Nerad bych ale, aby můj článek vyzněl pro Budapešť negativně, vždyť už jen na ty termály, na ty opravdu v ČR nemáme ;-)

0 0
možnosti
RE

Budapešť mě taky překvapila až ohromila. Hlavně v centru mnoho výstavných paláců a dalších budov. Jinak je Maďarsko proslulé termálními lázněmi a Hungaroringem. Také kvalitní dálnice. Podle počtu cizích SPZ na dálnicích to vypadá, že tam jezdí daleko víc turistů než k nám.

1 0
možnosti
Foto

Asi špatně koukáte, Maďarsko i Budapešť má opravdu co nabídnout.

P.S.: Škoda, že v závěru nehodnotíte svou úroveň češtiny.

3 0
možnosti
LK

a to delate veeeeelkou ale opravdu velkou chybu.Nevim jak Madarsko ale Budapest nebo jak se spise rika Pest je naprosto uzasne stare mesto s hromadou krasnych pamatek.

Udelejte si spise solo vylet a projdete si opevneni ale i mesto dukladne.Zajdete si do restaurace Sir Lancelot kde si ale nejspise misto musite dopredu rezervovat.

Po cele Budapesti je hromada krasnych relaxacnich parku a samozrejme nejen jich.

Na druhou stranu bych mel treba podobny nazor na Pariz kdybych ji navsivil s cestovkou.Neco jineho je ale mit doprovod a pripraveny program od francouzskeho kolegy ktery nas protahl ruznymi misty.

3 0
možnosti
VH

naprostý souhlas, Budapest je krásná a majestátní a stojí za delší pozornost R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 816x
Neúnavný cestovatel a objevovatel neznámých míst a zemí, milovních letadel a létání, místních gastronomických specialit, kulturních tradic a lidí. Mým cílem je do 30ti let navštívit alespoň 100 zemí a přiblížit je těm, kteří nemají tu možnost anebo chuť zde na blogu a také na mé osobní stránce.