Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RL

R48a92d97i78m 29L92o70u

13. 1. 2014 11:37

Musím reagovat na tento blog. Island to je srdeční záležitost, pracoval jsem tam rok a půl. Třikrát jsem se tam ještě vrátil na dovolenou, mám tam ještě dost známých i u ochrany parku. Tohle chování co popisujete je šílené, Absolutně nerespektujete nařízení a zákazy. Jednou chválíte jak je tam krásně a chováte se přesně opačně.Rv

0 0
možnosti
JH

J88i13ř45í 17H93o40š70e14k

15. 1. 2014 14:10

Radime, musím taky reagovat, ať nebudím pohoršení :-) Když se někde nechovám podle předpisů ještě neznamená, že ničím přírodu. Jsem naopak ochránce a velký milovník přírody a pokud jdu byť jen tábořit do dovolených míst, vždycky po sobě (a bohužel i mnohdy po ostatních) uklízím a dávám vše do původního stavu. Island je země svobodná, kde je možné kempovat kdekoliv, jen na této stezce je to kvůli nevychovaným turistům (bordelářům) omezeno.

0 0
možnosti
Foto

Když slyším Island tak si vždy vzpomenu na tu písničku jak se tam zpívá: Nechci nikdy slyšet nechci nikdy vidět islandský kraj, mý šedivý vlasy mi za pravdu daj. :-)   Ale jinak vám závidím a lituji, že nejsem o něco mladší. Musí to být paráda  tohle vidět a zažít.

0 0
možnosti
Foto

Jo, je to krásná země. Zvlášť ty zelený i když holý kopce když se jede po jedničce podél jižního pobřeží.

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 816x
Neúnavný cestovatel a objevovatel neznámých míst a zemí, milovních letadel a létání, místních gastronomických specialit, kulturních tradic a lidí. Mým cílem je do 30ti let navštívit alespoň 100 zemí a přiblížit je těm, kteří nemají tu možnost anebo chuť zde na blogu a také na mé osobní stránce.