Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

R^ Vidím to absolútne rovnako. Aj s tými Dvojičkami, aj s tým zostreleným lietadlom.

0 0
možnosti
KV

Bitevnik SU-25 ma bez podvesene vyzbroje, jenom tedy s kanonem dostup 14 km. Bezne dostupny technicky udaj.

0 0
možnosti
MR

aaah, tak byvaly agent je aktivni agent ;-D za vse muze CIA a volstryt, Rusko je ve vsem vzdy nevinne.

A je to par tydnu kdy jste se dusoval ze Putinovi zas tak nefandite.

0 1
možnosti
Foto

Byl tam jak Buk, tak SU-27 a ještě v letadle vybuchla nálož.

1 3
možnosti
Foto

Kdyby za tím vším byla CIA, tak už bychom od pana autora žádné články nečetli. Pokud ovšem on není tímto spolkem placen jako provokatér.

My ale dobře víme, že vše (včetně "dvojčat") jsou jen digitální triky na oblbnutí lidstva. Dokonce u jednoho komentátora mám pocit, že se jedná o robota, ne dosti inteligentního, a kdoví, jestli modernějším modelem není pisatel tohoto (i jiného) blogu.

6 1
možnosti
Foto

Nemalujte čerta na zeď! Pokud se rozpadne autorův BMW na dálnici, určitě to nebude stářím tohoto vozítka, ale zásahem agentů CIA!

2 0
možnosti
PK

Je to šílená teorie? :-/ Odpovězme si na otázku: "Dějí se ve světě šílené věci?" 8-o (A kdo ví, jak to bylo z polským prezidentským speciálem. Kdopak může měnit parametry GPS? ;-()

2 0
možnosti
TH

Začaly prosakovat informace, že by to měly být stíhačky a Ukrajinci, a od té doby naše média bez rozdílu zcela mlčí. Žádné novinky z vyšetřování, nic. Tudíž se nabízí otázka - opravdu se jim to tolik nehodilo do propagandy, že nám to nechtějí říct? To by nahrávalo právě tomu, že za to může UA army.

6 1
možnosti

Všechna seriózní média mlči, hlouposti chrlí jen ta konspirační...Vyšetřování za ideálních podmínek trvá měsíce, za těchle válečných, separatisty stížených podmínek bůh suď...

2 2
možnosti
MP

Jo.Brežňěv byl starej dobrák a nechal se chudák zmanipulovat do invaze v Československu.

Polské letadlo nad Katyní také sundalo CIA, divím se, že to mistra  Humla, či jak se ten kmán jmenuje, ještě nenapadlo.Jsem si jist, že Vy byste v intencích Vašich článků, napsal že tomu až tak nevěříte, ale že pokud to nebude jasně vyvráceno, bylo by možné se k tomu názoru přiklonlt. A hlupákům to začne vrtat v hlavě, o to Vám jde.Jste inženýr jak píšete, snad si pamatujete, že derivace kosinu je méně sinus, podle Vás by to mohl být za jistých okolností třeba tangens, ne ? Jde Vám o to za všech okolností věci zpochybnit.Jestli je to z Vás, či jestli je to jiná hra, nevím

6 1
možnosti

1. 9. 2014 11:41

No jistě. Ti zlí agenti cíajej můžou za všechno...

2 1
možnosti
JH

J74a48n 19H48l86e46d64í94k

1. 9. 2014 11:27

okupaci trvající 23 roků známkujete jako policejní razii??-- zajímavé a stranící pojetí teroru, i když možná až třetina národa se jezdila za Rusákama do kasáren bratřit a mnohé holky, jinak na ocet, se provdaly za oficěry.-- Omlouvat sprostou agresivitu ruských komunistů, kdy ruský Slovan s apetítem primitivního mongola vraždí ukrajinskou Slovanku, chce mít kačení žaludek, který ztráví všecko. Jsem zvědav, až vyjdou fakta o sestřelení letadla na povrch, kdo z dnešních ochránců Putina se lidem omluví. Tvrdím, že nikdo, zasmradili a dosáhli ejakulace, jsou spokojeni. Smrad je jejich kredo.

7 4
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.