Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak tu máme zase typickou hermánkovštinu, kde se objevuje v plné nahotě autorova nevzdělanost a neznalost faktů. Když už do textu zapletl Kočku, pak kniha nemůže mít vernisáž, tu má jen výstava, nýbrž křest. A zmíněné "kočkování" se událo na křtu knihy tehdejšího premiéra Paroubka. Ďuričko si s Václavem Kočkou mladším neukazovali pistole, nýbrž D. se cítil napaden V.K. a tak ho zastřelil. Ovšem Hermánkovi fakta nic neříkají, o ta mu nejde, chce jen tu karmu a pohlazení od virtuálních přátel, které ve skutečném životě nemá.

2 0
možnosti
Foto

A to myslíte vážně, že to myslíte tak vážně, pane Preslere?

0 0
možnosti
Foto

Kmotra Mrázka zastřelil Děda Mráz.

0 0
možnosti
LN

..že by se konečně naplnilo úsloví...kterým nás častovala babička....když jsme ji nakrkli.....????

...ušiju si revolver...a zastřelím vás kočičím h....em....!!!

1 0
možnosti
Foto

Tak jsem si znovu po sobě přečetl, jakou hrůzu jsem to napsal a začínám mít silný pocit hraničící s jistotou, že ty reakce jsou často diktovány z jakéhosi "CML" naprogramovaného na protiruské žvásty.

Kdyby tomu tak nebylo, tak to bych si musel něco velmi nelichotivého a nepublikovatelného pomyslet.

0 0
možnosti
FS

Jiří, a co jste měl k tomu obědu? Nebyla to smaženice z lysohlávek?

2 3
možnosti
MM

Tak ještě Ferdinand d´Este a svatý Václav a máte to snad kompletní.

2 3
možnosti
VV

Dalsi literarni nadsazka z klabosnice s.a.Hermanka. Jen bych pripomel celosvetove Pläne: #Viniky povysit, nevinne potrestat#. 

Samozrejme ze Jakob ve vsech vrazdach zinscenovanych Kremlem nebude zadny vinik nalezen. Potrestan bude Mozna bezvyznamny odpurce putinismu a strelec i ridici dustojnik dostane na vylozky ve vsi tsjnosti o hvezdicku vic.;-(

5 4
možnosti
DV

D63a86v51i86d 24V91l30k

3. 3. 2015 15:16

Dávat rovnítko mezi pana Němcova a gangstera Mrázka můžete jen Vy pane Hermánku. Váš článek je opět slepenec polopravd a kuriózních výmyslů s jediným cílem adorovat velkého Vladimíra Vladimíroviče Putina a stát Vašich snů Rusko. Protože víte, že by to nikdo nečetl, vytvoříte titulek jak z bulvárního plátku a pod něj umístíte svoji každodenní normu špatného psaní o ničem. Opět fakt hodně smutné čtení:-(:-(:-(.

7 3
možnosti
VV

Tak podle mne to stejne nikdo necte. Snad jen kremluverna klaka (jak ji sam s.a.Hermanek nazval) a ostatni si TU literarni nadsazku Musik otevrit, aby se dozvedeli co SE deje v diskusi, zda uz dorazily tvaruzky ci ptak Boskomak.

4 3
možnosti
JL

Včera Šmíd, dneska Mrázek. Vy jedete...

6 1
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.