Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M91i29l96a96n 35R37a47d12e74k

27. 8. 2014 19:11

mate pravdu, at se Ukrajinci vzdaji a daji svoji zem pod spravu velkeho Putina. To same jsme meli delat s Hitlerem, jakapak valka, co zivotu to stalo a pritom stacilo se pokorit.

0 1
možnosti
Foto

Jsem ráda, že mohu opět diskutovat, a tak kromě karmy sem přidat i R^. Jedni mohou, druzí ne, je to obyčejný boj o moc. Ale kvůli němu umírají lidé, především to by měla televize donekonečně opakovat, leč ona tohle neřekne ani jednou... Co se týče té eutanazie, nejsem jejím příznivcem a pokud bylo to zpoždění sanity úmyslné, nebylo to dle mého názoru správné - ale čistá eutanazie to nebyla, to nebylo milosrdné zabití.

2 4
možnosti
Foto

Jestli to správně chápu (ten citovaný příspěvek z LN) tak Lvov vyhlásil politickou autonomii, což znamenalo, že by se zařadil po bok Krymu jakožto další autonomní část v rámci Ukrajiny. Zatímco Krym se chtěl osamostatnit od Ukrajiny zcela (a následně připojit k RF). Takže mi to úplně srovnatelné nepřipadá. Každopádně tohle byl jeden z mála blogů pana Hermánka, který mi neřipadal pomýlený a napsaný v jakémsi likérovém oparu či co... nesmělý R^

1 1
možnosti
JP

Vážený pane Hermánku, nepodivujte se, prosím, nad nespravedlnostmi páchanými na Ukrajině. Co jeden smí a propagandističtí šíbři za to tleskají, to druzí utopí v krvi. Ti, kdo nepochopí paralelu dějů, jsou zavlečeni do hry, v níž nefigurují ani jako pěšáčci, natož ti, kteří díky "demokracii" mají pocit, že jsou součástí kormidla dějin. Rusové nemohou zasáhnout ve prospěch svých trpících občanů, vražděných banderovskými komandy. Ale když na Falklandech (španělsky:Guerra del atrlantico sur) u argentinských břehů se chtěli zmocnit ostrovů Argentínci, byla z toho válka. Nebylo to přímo u hranic Velké Britanie, ale na druhém konci světa. Tak dovedou Britové bojovat za svá anektovaná území, že nepřipustí nejmenší odpor. A co Rusové? No těm je přece naprosto všechno zakázáno, natož aby ochránili ukrajinské obyvatelstvo ruského původu přímo na své hranici. Zatímco anglické válečné lodi připluly k falklandským břehům bez povšimnutí, záchrana trpícího obyvatelstva východní Ukrajiny se nesmí uskutečnit. A víte, co bylo v pozadí konfliktu? Inu, přece ropa a zemní plyn. Ta paralela je zřejmá. Čert vem nějaké obyvatele! Ropa a plyn jsou tím, o co se bojuje. Nepřipomíná Vám to něco?

3 3
možnosti
VL

Nějak jste to jako vždy podivně zmotal!

2 1
možnosti
PS

P93e68t90r 87S47k36á44l96a

27. 8. 2014 10:57

Když už zmiňujete oficiální komentáře k situaci na Ukrajině, co říkáte tomu z úst Miloše Zemana, který za potenciální riziko označil ruskou invazi na východ Ukrajiny. Zeman doslova řekl, že bylo určitě žádoucí, aby NATO kvůli tomu podniklo „preventivní akce“.?

Nepatříte Vy mezi velké příznivce prezidenta Zemana?

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/zeman-varoval-pred-expanzi-islamistu-i-ruskou-invazi-na-ukrajinu

2 1
možnosti
TP

o tom jestli má být Ukrajina unitární nebo federální lze diskutovat, ale válčit o to nelze...Válku o to vyvolal Putin, který patří do Haagu. Putinismus = fašismus

6 8
možnosti
JP

Idiotismus = peszynkismus

3 1
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.