Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě štěstí pane Jiří, že se Véna s Vámi vždycky přijde poradit.;-D;-)

1 0
možnosti
JP

Naprosty souhlas,  Klaus je zhruba stejnej..... ;-€....., jako vy

2 0
možnosti
Foto

No, spíš já jsem jako on, přece jen je o pár (7) let starší. Konstatovali jsme to minulé pondělí v holičství, když mi paní šéfová ukazovala zrcátkem můj zástřih vzadu.

0 1
možnosti
VH

Pan Klaus je toho názoru, že "orgány činné v trestní řízení jsou jen podplacené postkomunistické dementní rychlokvašky."?  Nedivím se. Vždyť pan Klaus byl v tomto státě téměř čtvrt století ve vedoucích státních funkcích. To už musí být jeho vliv sakra vidět.

3 0
možnosti
Foto

pane Jiří, a ví o tom pan Klaus, že má stejný názor na věc, jako Vy???

4 0
možnosti
Foto

Určitě, vždyť už to říkal a rozčilil tím spoustu blogerů. A ti pak psali jak vzteklí. Jen si to přetěte.

0 3
možnosti
PK

S tou "babou" jak říkáte jste vedle jak ta jedle. Kdybyste si přečetl usnesení o zahájení tr.stíhání, tak byste věděl, že je jí přičítáno účastenství na tr.činu zneužití pravomoci úř.osoby.

5 0
možnosti
Foto

Právě, že účastenství. Ona totiž žádnou úřední pravomoc nezneužila, protože ji prostě neměla. To je jako byste řekl, že já jsem dostal laktační psychózu.

0 4
možnosti
Foto

Ještě by měl pochválit Klausovy názory ten mladík na houpačce a není třeba dalších slov:-)!

5 1
možnosti
ZK

Z33d15e20n18a 68K41o14č66í

19. 6. 2013 18:51

Je celkem normální že ti s máslem na hlavě mají podobné názory ;-D

5 0
možnosti
Foto

Aha, tak já mám máslo na hlavě? Ani o tom nevím. Ani v tom teplu mi nic za krk neteče.

0 1
možnosti
JH

Máte pravdu pane Hermánku, plukovníci by neměli do politiky kecat, pánové v kuklách by neměli přepadat státní úřady. Je k tomu zapotřebí jen jedna jednoduchá podmínka. Politici jsou zvoleni lidmi aby v jejich zastoupení spravovali věci veřejné k jejich prospěchu, nikoliv naopak. Jejich poskoci úředníci by měli v předklonu plnit jakékoliv přání svých chlebodárců a to bez keců, bez arogance, bez despektu. Nenutit jim věci, které nechtějí, ba dokonce jim škodí. Příkladně, proč musím 4x za život měnit řidičský průkaz? Já jsem pořád stejný, pravidla provozu jsou pořád stejná a že na něm není logo EU přece neznamená, že jeho majitel je neschopen řídit vozidlo na pozemních komunikacích. Takových příkladů by se našly tisíce a všechny tyto zbytečné buzerace stojí daňové poplatníky prachy z nichž se minimálně polovina ztratí na samotný provoz mnohých zbytečných úřadů a to nemluvím o možnostech tzv. odklonění. Politici dostali mandát na správu tohoto státu, pokud nedělají to co v předvolebních programech slíbili

a dělají si ze státu soukromý podnik za cizí peníze, zásah plukovníků i pánů v kuklách vítám. Ještě by to chtělo nějakého generála s kulama, který by učinil tomuto bordelu dočasně přítrž. Budete říkat Pinochet, ale ten uděl z Chile jednu z nejprosperujících ekonomik světa.

7 1
možnosti
Foto

Generál s kulama není špatný nápad, ale plukovníci zcela pomýlený.

0 1
možnosti
VK

Ja naprosto a bezvyhradne souhlasim s nazorem Mirka Topolanka, ktery byl presentovan v rozhovoru pro pravo. A je k precteni na blesku.

2 5
možnosti
Foto

Já tedy naprosto ne i když jsem ho zatím nečetl.  Stačí mi, že to řekl  Topolánek.

3 0
možnosti
LS

L14i32b59o24r 34S70y83n25e15k

19. 6. 2013 18:17

No to je jisté, že musíte mít stejný názor, jako Klaun, výždyť jste pane Hermánku oba, naprosto stejní trkani.

6 4
možnosti
PK

P80a82v56e42l 22K40u17l71a

19. 6. 2013 18:26

Ale pan Hermánek nemá stejný názor jako Klaus. Klaus má stejný názor jako pan Hermánek. A to se hned tak někomu nepovede ;-)

9 0
možnosti