Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Dnes nemám vcelku nic, co bych vám vytkl. Snad až na ty "německé, francouzské a britské přistěhovalce". Bezpochyby jste měl na mysli přistěhovalce do Německa, Franice a Velké Británie. Ale jinak souhlas.

0 0
možnosti
Foto

P57e34t44r 59H57a68n27n82i54g

13. 2. 2016 14:05

Vynikající článek. Mám však ještě jedno řešení. Nenásilné. Berme si příklad naopak z muslimského světa. ŽÁDNÝ cizinec v Saudské Arábii (SA) a podobných státech NIKDY nedostane SA občanství. Je tam jenom na práci. Žádné sociální příspěvky - nic. Jenom to, co si vydělá. Za ubytování musí platit. Pochopme už konečně mentalita migrantů. Nepovyšujme se nad ně se svými milosrdenstvími. Nechtějme být lepší. Buďme už konečně jako oni, tím si vysloužíme konečně jejich respekt.

3 0
možnosti
Foto

Děkuji.

To samé platí pro SAE a další země.

To naše "milosrdenství" je cizím jazykem "killing" a škodí dokonce oběma stranám.

3 0
možnosti
Foto

Docela by mě zajímalo, zda diskutéři typu pana Macháčka jsou schopni, s jasnou hlavou a čistým svědomím, popřít, že jak atentáty v Londýně 2005, tak v Paříži 2015 a mnohé jiné spáchali muslimové, přistěhovaní do země nebo jejich potomci tam žijící.

3 2
možnosti
Foto

Jak je vidět, tak Pavel Černý ano.

0 0
možnosti

Bránit holými těly? Tak jděte autore příkladem na místo psaní těch blbostí.

0 1
možnosti
Foto

Tím je myšleno bez použití zbraně, nikoli bez oděvu.

0 0
možnosti
Foto

Cením si informací od lidí znalých prostředí a aktuální situace imigrantské komunity. Porovnávám, přebírám a beru si z nich věrohodné údaje.

Pak si občas přečtu hodnocení "klávesnicových" znalců a dost se bavím. Vetšinou platí nepřímá úměra: o co plamennější a zarytější jsou jejich tvrzení, o to nižší je jejich vypovídací hodnota a věrohodnost. A když pak někdo vytvoří různorodou směsici, musí se tím bavit i člověk neznalý situace. ;-D

2 0
možnosti
Foto

Tak já zase myslím, že dobré je znát důsledky činnosti této komunity. A ta je bohužel dost vidět. Na to člověk nemusí být "insider".

1 0
možnosti
KC

Dnes ode mne karma a pochvala před rozprostřenou zástavou. R^

3 0
možnosti
MK

Ano naši předci i se postavili nájezdu musulmanů, tedy vpádu islámu se zbraní v ruce a úspěšně, jinak bychom tady nebyli. Teď, co provádí ty sluníčka, dobrosérové, havloidi, či jak se těm destrukčním silám říká, je plivnutí do tváře našim předkům. Pokud budu hodně velký pesimista, tak tady minimálně 3/4 evropské populace nájezdníky nechce. Tedy ptám se, žijeme v něčem, čemu se říká demokracie. Já se obávám, že neRv

12 2
možnosti
VR

Jenom 7 procent? Tak to je pohoda, v Rusku je jich skoro 20 procent a jaká je to "báječná" země, pravda?:-P

6 0
možnosti
Foto

A jakou to má souvislost?

0 1
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.