Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P76e15t15r 46K38ř72í66ž

30. 8. 2015 8:31

Nesouhlasím. Pokřik zpravodajských stanic nám může být šumafuk. Co nám mohou? Nic. Názor EU, OSN - to samé. Mohou nás nějak přinutit? Ne. "Světové veřejné mínění"? Tak to už vůbec. Ať si trhnou.

Tento měsíc jistý imigrant v Německu na ČT24 sděloval, že máme mezi imigranty špatnou pověst. Byl jsem na nás hrdý. Máme naději.

Příchozí lze odrazovat různými způsoby. Mezi neoceňované hrdiny patří naši azyloví úředníci, kteří odvedou slušný kus práce. Dal bych jim metál.

Imigranti chtějí do bohatých zemí, nikoli do chudých. Takovou zemí jsme. Začínající chirurg má u nás nižší plat, než turecká uklizečka v Německu. Takže pro imigranty jsme jen chudé "socky". Naštěstí.

Bude-li příliv imigrantů stále pokračovat, i Němci zabouchnou dveře. Již jinde jsem uvedl, že ani oni jich nemohou přijímat třeba milion ročně a nám je násilím nenacpou. Oni sem totiž nechtějí a dát jim stejné dávky jako v Německu? Tak to by nepřežila žádná vláda.

Myslím, že my se naprosté většině imigrantů vyhneme a turisté z jiných zemí k nám budou jezdit, aby si odpočinuli od pohledu na ty všudypřítomné černé hábity, které již zaplavují i rakouská města.

1 0
možnosti
Foto

dneska jste v dobré formě, což na blogu lze ocenit karmou.:-)

1 2
možnosti
Foto

Já děkuji, Jaromíre.

0 0
možnosti

P33a23v44e26l 84K62u55l88a

29. 8. 2015 13:28

To jsou paradoxy. Jednou opravdu rozumný text a neoceněný. Zakarmoval jsem :-)

1 1
možnosti
Foto

Já Vám, pane Kulo a současně i všem ostatním děkuji za ohodnocení mého článku a zvláště pak za pocit, že to s naším národem snad ještě není tak špatné, jak by se někdy mohlo zdát.

0 0
možnosti

Rozmyslel jsem si to.

Vidim, ze na vas dnes soudruzi z Pod Kastany zapomel a jiste vas mrzi, ze karma Nic moc, tak vam ji prece kliknu. 

Puvodne jsem to vam chtel napsat Version K.J.E. ale pak jsem si uvedomil, ze by to mohl prave suzbu konajici admin spatne pochopit jako tenkrat Jirim  Suchym a prispevek i odstranit

0 0
možnosti
Foto

Napsal jste to skvěle realisticky. Docela chápu, že člověka každodenní masáž unaví. Unaví, otráví, dotlaci k určitému druhu rezignace . Kdo z nás s tim nebojuje? Každopádně i to je způsob, jak se zbavit odpůrce. První skupinu Vámi popsaných fanatiků pominu, ale jsou zde kvanta obyčejných rozumných lidi, jez vnitrne nesouhlasi, ale tak nějak pod tlakem, který jste popsal, rezignuji. Poučil se potom nějak vyznamne národ z historie?

2 0
možnosti

Karmu si jeste rozmyslim, ale se zaverem vaseho clanku se opravdu da souhlasit.

0 0
možnosti
Foto

No vida. Děkuji. 

A co uděláme se Stintfangem v Kolíně nad Rýnem?

0 0
možnosti

P97e25t81r 74S98k25á96l82a

29. 8. 2015 11:35

Dalo by se s tím souhlasit, kdyby se to obešlo bez takových nesmyslů jako šlapání do "Pussy neboli do bundy z koženky". To pak degraduje text na úroveň projevu "momentálně" retardovaného puberťáka.

3 1
možnosti
Foto

No tak. Víte do čeho se běžně na ulici šlape?

1 2
možnosti

Nastínil jste to realisticky. My starší to tady už nějak doklepem, ale pro generaci mých pravnuků do dobře nevidím. Budou si muset dobře rozmýšlet, zda odtud radši neodejít. Austrálie nebo Zéland se mi jeví perspektivní, být mladší, tak bych o tom silně uvažovala.

1 0
možnosti
Foto

Já ne. Já jsem zde silně citově vázán. Ostatně, proto jsem v roce 1968 neodešel do Kanady, i když se to přímo nabízelo.

0 0
možnosti

I když je mi jasné, že jedna vlaštovka jaro nedělá, tentokrát váš text působí docela rozumně.

1 0
možnosti
Foto

Pravda. Děkuji. What You See Is What You Get, že?

0 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.