Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

měsíce poctivého mazání zajistly autorovi již jen výhradně souhlasné mručení pod jeho veledílky :-)

ostatní se na to doslova a do písmene vyprdli, velebnosti. Udělám to také a tentokrát už návrat po půl roce pauzy neplánuji. Té schizofrenie stačilo. Viz dnes vsuvka s Grossem, panebože.

0 3
možnosti
JC

Nemáte pravdu. Diskutuje se i věcně pod články pana Hermánka. Kdo teda chce. Kdo chce jenom trollit a rozbíjet diskuze, přijde se vyřádit.

I tento článek je dobrý, nakonec je i patřičně ohodnocen karmou. Jistěže je to téma hodně kontraverzní a diskutované, ale zamyšlení pana Hermánka je trefné.

1 0
možnosti
PN

Zdá se, že třetí generace v míru znamená degenaci a totální úpadek. Nepíši to rád, jenom se obávám, že to tak doopravdy platí. Vždy jednou za čas se Evropa zazmítá v křečích. Po římském pax romanum přišly temná staletí barbarů, po středověké obnově koordinovaná stoletá válka a husité, po renesanci třicetiletá válka, po chvíli klidu americká a francouzská revoluce s Napoleonem a válkou přes celou Evropu, po klidném 19tém století dvě světové války. Teď bylo v Evropě přes 70 let klidu, takže proběhl vývoj a třetí poválečná generace je už zdegenerovaná a zcela mimo realitu, vládnou nám šílenci. To, že jsou to "demokratičtí šílenci" jako Juncker a Merkel a nikoli královští šílenci jako Ludvík 16tý nehraje roli. Obávám se, že to vypadá na přirozený cyklus a teď přijdou krvavé dekády. Zdá se, že to bude válka o charakter Evropy, zda se z ní stane chalífát či několik chalífátů, anebo zda budou muslimové krvavě poraženi. Je to boj, který už není náš, ale našich dětí a vnuků. Držme jim palce, ať Evropa poté povstane jak Fénix z popela obnovená a čistá.

Samozřejmě, že souhlasím, že multikulturní společnost žijící v míru a pohodě je asi tak reálná, jako bájný Eden, kde žijí jehňátko a lev v míru a pokoji až dokud lev nechcípne hladem.

4 0
možnosti
JC

Psal to v diskuzi pod Vašim následujícím článku už pan Bicera . nejenom pro Německo, ale pro Evropu. Myslím si to samé. Rád bych se mýlil ...

5 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

S potěšením Vám mohu, pane Vokoune, sdělit, že Vás nemažu kvůli tomuto Vašemu nejapnému obvinění:

"Nemohu se zbavit dojmu, ze autor pise tyto slataniny jen proto, aby mohl ukojit sve ego mazanim negativnich hodnoceni."

Ale proto, že se mimo tento blog, tedy tam, kde nemohu zasáhnout, naprosto soustavně dopouštíte urážlivých obvinění na moji adresu.

Ještě nikdy jsem nikoho nesmazal jen proto, že by můj článek negativně ohodnotil. Naopak, to je běžný folklór.

Ale, jak jsem řekl, nemažu tento příspěvek kvůli jeho obsahu - ostatně sám jej cituji, ale proto, že pochází od Vás.

A dokud se Vaše chování nezlepší, budu v této profylaktické politice pokračovat.

3 1
možnosti
BP

Logická a věcná úvaha,asi to tak bude - pokud se Němci honem rychle neproberou ...

No a další problém je v tom,že když má náš soused tyfus,tak ho nejspíš dostaneme taky ...

5 0
možnosti
PS

P14e56t71r 56S18k79á13l41a

27. 10. 2015 10:04

Bez toho futrálu písmem jak titulek v Blesku by se mi to líbilo ještě víc. Ale i tak karma.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, pane Skálo.

0 0
možnosti
ND

Jen drobnost k té modernizaci zničeného hospodářství, možná je přeci jen lepší modernizace pozvolná, než ta, o které je řeč v článku. Jinak souhlasím, ale jedno mi není jasné, Angela Merkel přeci není žádná bambule z Horní Dolní, umí si věci spočítat a nemyslím si, že by měla kolem sebe blbce poradce, taky je dost mocná, aby si mohla dovolovat i na velmoci, vymklo se jí to z ruky, nebo sleduje něco víc než zvýšení počtu obyvatel hlavně do budoucna...

1 0
možnosti
Foto

To je Naďo těžký.

Kdysi jsem četl, co to vlastně je inteligence? A ten příměr říkal, že pokud v domě praskne voda, univerzitní profesor s IQ 150 začne zmateně pobíhat, zatímco kopáč s IQ 80 jde do sklepa zavřít stupačku.

A něco takového se mohlo stát, ale v jiném gardu, i Angele Merkel. Prostě zapomněla na ty základní věci a soustředila se na jakýsi "humanismus", který je ale masově zneužíván.

Nemyslím, že má jiné plány než vyhovět onomu nutkání poskytnout všem přístřeší, aniž by si vůbec uvědomila, že drtivá většina běženců se prostě nekvalifikuje, ale veze s sebou.

6 0
možnosti
Foto

Děkuji, pane Matuško.

0 0
možnosti
JC

R^Souhlasím.

A karma.

K poslední poznámce v článku - komu není rady, sám do ní padá.:-)

5 1
možnosti
JSS

A nezaslouží si to ??

Uznáváme jejich šikovnost - disciplínu. Neuznáváme nadřazenost - povýšenost a choutky k okupování !!  Chtěli získat - tak získávají a my se vezeme  s nimi...... Asi to bude na výstup z té čertovské unie !!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.