Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ááá, koukám, že k Hermánkům dorazil další email s pokyny, o čem psát. A pak, i když o tom Autor prd ví, vznikne veledílo, že?

Neboť ... "nesledoval jsem to příliš, ale vím" (citace z blogu), že si to ten "mladý a kultivovaný oční lékař, který se stal následníkem z donucení" (citace z blogu)" určitě nezaslouží.

Je to určitě lidumil a má vládnout dál ve prospěch Ruska a Teheránu, že pane Autore?!. Přeci tady nejde o diktátorem zavražděné, ale o tu základnu, bez níž by velkoruské choutky značně utrpěly, neníliž pravda?

A tak vám položím jednu otázku, když je ten vámi litovaný oftalmolog takový lidumil, kterému svět křivdí, tak proč nezrušil aspoň ten vyjímečný stav, který trvá v zemi od roku 1963? Měl na to do vzniku občanské války více než 10 let. Nebo k tomu jste v e-mailu s pokyny nic nedostal?

A malá poznámka : ten post diktátora se neuvolnil násilným způsobem, jak píšete, ale spíš tragickým. Prvorozený Asad se totiž zabil v autě sám a zemřel proto, že se nepřipoutal.

2 2
možnosti
ZK

Klasicky po agentsku. "O této záležitosti nic nevím, ale už teď mám na vše jasný názor."

2 1
možnosti
Foto

Umírněná syrská opozice i se svými pick-upy, Toyotami a těžkými kulomety na nich prchá zpět do Turecka, a to se samozřejmě Turkům v všem podobným tzv. demokratům nelíbí. Oni by rádi těmi kulomety demokraticky uchopili moc a rozvrátili zemi tak, jak jsme to viděli např. v Libyii. Je dobře že se Ruská Federace angažuje, není žádný důvod být na straně muslimů a různých všeho schopných darebáků.

11 4
možnosti
MK

Jó ten Matěj S. v tom divadýlku u Jílkový měl jednou pravdu a to když řekl, že za "arabskýma jarama" stojí USA , Fr a GB. Tam se jim dokonale podařilo rozvrátit celkem dobře fungující státy v severní Africe + Sýrii. Tak se tam, kromě radikální opozice objevila i ta umírněná. Já bych

h to definoval tak, že ta radikální poslouchá výhradně imáma a ta umírněná si chodí pro rady na US ambasádu, ale nástroje a metody obou typů musulmanů jsou však stejné

9 3
možnosti
VV

Vy uz asi nikdy jiny nebudete. ted jeste radikalni chartu a populisticke disidenty.

Ale diskutovat pod vasimi clanky je opravdu ztratou casu.

3 7
možnosti
Foto

Dobrý nápad.

P.S. Co je to "Radikální charta"?

5 1
možnosti
RH

Země, kde proběhlo arabské jaro, prostě jsou dlouhodobě nestabilní diktatury. Samozřejmě, že commies a podobná cháska budou za vším vidět Strýčka Sama, to není nic nového.

6 6
možnosti
MD

U vas budiz,

ovsem na priznivcich USA se mi nelibi, ze z nich delaji takovou odstavenou starou pannu ktere o nic nejde, uz o nic nestoji, nikdy si nic s nikym nezacala, nikdy si s nicim nezacala. Neni to od nich hezke.

6 2
možnosti
ZH

Písek, moře písku. Ale to je jedno, USA sice vždycky potom koukaj jako sova z nudli, ale přátelé Ruska jim to vždycky přičtou k dobru. ;-D

1 2
možnosti
ZH

To měla být odpověď Černému.

0 0
možnosti
Foto

Podepisuji se pod každé Vaše slovo R^

6 3
možnosti
OZ

Rusák hlavně bombarduje všechno, umírněná nebo ne...Za leden má na triku asi desetkrát víc zabitých civilistů než ISILRv

4 7
možnosti
JR

J69a68n 41R73á58ž

13. 2. 2016 16:26

Kdyby spojenci nebombardovali v Německu a Japonsku všecko, nemohli by vyhrát válku. To je důsledek. Viník je ten, kdo to vyvolal a to Rusové rozhodně nebyli.

Mimochodem: Paní Albrightová se přece před časem dala slyšet, na výtku ze strany UNICEF, že těch 500 tis. zabitých iráckých dětí, byla ještě relativně nízká cena za odstranění Husseina.

8 2
možnosti

Arabské jaro začalo v Tunisu, jaké zájmy tam mělo USA?

0 2
možnosti
Foto

Žádné, protože v Tunisku nemají Rusové vojenskou základnu.

4 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.