Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vyklučit tedy vystřílet. Hmm, tím rusismem se skoro hned vyjasnilo odkud že to větřík fouká.

0 1
možnosti
Foto

Vyklučit je rusismus? Odkdy?

0 0
možnosti
AH

Zdravý rozum mají zjevně jen ti, kdo s vámi souhlasí. Tábor Zdravého rozumu je jen ten jediný, správný, odhalující všechnu špínu světa kterou mají na svědomí USA, NATO, EU, kavárna, ČT v čele s OVM, Charta, bolševici, komunisté...nezlobte se prosím jestli jsem někoho vynechal. Kouzelné je, když napíšete...podle mně....a tak je to i s tím táborem Zdravého rozumu. Zdravý rozum hlásá věci nepodložené, cituje propagandu, lže. Nepřipouští debatu. Případně uráží, přihlouple, přisprostle. ...muslimský, komunisttický černoušek....ano, toto je Zdravý rozum...tupý a přihlouplý...

8 0
možnosti
Foto

Jsem ráda, že jste Zdravý rozum napsal s velkým písmenem, páč to aspoň vím, jak to myslíte. Páč jinak nad zdravý (selský) rozum není.

A celkem s vámi souhlasím.

0 0
možnosti
MD

Na vas trochu malo 'koreni', ale vstupni slozky pokrmu jsou natolik dobre, ze prilisneho koreni by mu spise uskodilo.

0 1
možnosti
Foto

Zdravý rozum mne u tohoto guláše tedy dostal. ;-D;-D;-D;-D

7 1
možnosti
Foto

Tak ať se z toho rychle a bez následků dostanete.

1 3
možnosti
MK

No my "starší" víme, že jediný správný názor na dění měla jen KSČ pod vedením svého vzoru KSSS. Propaganda KSČ nebyla nic a tenkrát jsem si myslel, že úděsná. Sovětský svaz se však prakticky do žádných ozbrojených konfliktů nijak zvlášť neangažoval (a tady to asi od rusofóbních (anti)komunistů schytám;-D). A dnes, jedinou pravdu mají USA a běda tomu kdo ji neuznává, tak se USA nebojí přímo či nepřímo zpravodajsky i vojensky zasáhnout. Před exportem "jejich" demokracie musí blednout závistí i bývalý export sovětského komunismu. No sovětsko-komunistická propaganda byla dělána hodně mizerně a spíše byla kontraproduktivní, ale co teď předvádí USA+OSN+EU, tak to svědčí o tom, že nikdy není tak špatně, aby nemohlo býti ještě hůře. Dost by mne zajímalo, kdo se na tu mizernou demagogii je schopen nachytat (ukázkou je jen mizivé číslo některých zdejších blogerů a jejich osvědčených diskutujících)

2 4
možnosti
JP

Dobrý den, pane Ireine, Čuvaš není psí plemeno, měl jste asi na mysli Slovenského čuvače.

0 0
možnosti
Foto

Kanál 5 odvysílal nějaký zajímavý dokument a Ukrajinské velvyslanectví je znepokojeno a chtělo tomu zabránit..něco s maskou..hledám to..možná to zajímavé bude..

0 0
možnosti
Foto

Milý soudruhu emeritní agente Hermánku,

v diskusi pod jedním ze svých předchozích článků jste mne vyzval, abych uvedl, v čem se mýlíte. Pravda, snazší je vybrat ty dvě nebo tři věci, ve kterých jste se dosud nemýlil, nicméně nejkřiklavější příklady Vašich neustále se opakujících omylů jsou:

- Vaše teze o příčinách, průběhu a následcích roku 1968;

- Vaše teze o cílech a zaměření Charty 77 (zde je na vině patrně fakt, že kromě legendárního článku o ztroskotancích jste nebyl schopen prostudovat jiné zdroje o Chartě);

- Vaše teze o příčinách, průběhu a následcích Majdanu;

- Vaše teze o listopadu 1989 a přeceňování role Vaší organizace StB v něm.

V následujícím komentáři uvedu ještě jiné příklady.

6 2
možnosti
VR

Furt vás ještě nepustila ta US NAVY na Krymu?;-D

3 1
možnosti
Foto

A proč by měla? Vždyť se to nabízí.

Je to stejné, jako v tom vtipu, jak Kohn říká Roubíčkovi: "Poslouchaj Roubíček, Vaše Sára je vdaná? Viděl jsem ji tuhle, jak v parku kojí dítě".

A Roubíček nato: "Má mlíko, má dítě, tak co by nekojila".

A na Krymu je opravdu obojí, co Any Navy potřebuje. Moře a základna v Sevastopolu. Takže, proč by se to zrovna US NAVY nemělo hodit?

1 3
možnosti
Foto

A Merkelová probodla Konvičku čerstvým rohlíkem. ;-D

1 1
možnosti
Foto

To není špatné, jen to nějak dotáhnout, Pavle.

Pravda, s tvrdým to jde lépe.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.