Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pane Hermánku,

standardní kamion má nosnost 24 tun, takže ten Váš výpočet je zcela mimo realitu. Těch 24 tun je navíc nosnost předpisová. Ve skutečnosti dokáže kamion utáhnout ještě víc, ale je to proti předpisům EU nikoli proti fyzikálním zákonům.

Z toho plyne, že ty ruské kamiony jsou poloprázdné z jiných důvodů a nikoli z těch, které uvádíte Vy.

0 0
možnosti
MR

vam musi lezet v zaludku ze se Ukrajinci nenechali prevalcovat vasim milackem, po tom co mu ten Krym vysel jako zazrakem, si Vova myslel ze to pujde jako po masle, a ted uz musi valcit jen medialne, sve pohlavary odvolal, Strelkov tentokrat to pro....al. To je k vzteku co?;-D;-D;-D

3 1
možnosti
JC

Vaše rétorika a vytlemenost v souvislosti s občanskou válkou na Ukrajině, kde umírají nevinní civilisté, ženy a děti, je hrůzně odporná. Ale vždyť Vás se to nemůže dotknout, že, schovaní za velkou louží, cynicky pošklebující se všemu, co se tam děje? Hodně nechutné ...

Změnil jste rétoriku i názor velmi rychle po výhrůžkách od zde píšících a tam žijících diskutérů, strach o kanadský důchod je velký, že?

2 2
možnosti

Ještě mě zaujala ta vaše "nabídka" nakopání do mých měkkých zadních částí těla, kdy a kde??

2 1
možnosti
PV

Ja mam cas az v prosinci reknu ti termim ,domluveno

3 1
možnosti
KB

K70a49r33e23l 71B44o83k

18. 8. 2014 21:27

Již máte leta na to abyste rozumněji posuzoval dění ve světě, zvláště na Ukrajině. Ale to byste nesměl být zaslepený rusofil.

2 7
možnosti

Ačkoli jsem odpůrcem pučistické majdanské vlády, tak v tomto Vám dávám za pravdu. Pan Hermanek dnes tímto blogem dost ulítl.

0 0
možnosti

Nechte toho, sám jste se přiznal, že funkci "krátkého blogu" používáte k ochraně klesající karmy....Rv

3 5
možnosti

Vaše slova:

A ještě ke „karmě“. Nemyslím, že je nějaký bloger, kterého by čtenost a karma nezajímaly. Myslím si ale, že současný systém čistého průměru je nešťastně zvolený. Nutí autory vyhýbat se neatraktivním tématům nebo se poklesu karmy vyhnout krátkým článkem.

Rozumnější by podle mě bylo, počítat karmu jen z několika nejlépe hodnocených článků autora. Třeba ze tří nebo pěti. Pak by se nikdo nebál, že si „zkazí karmu“.

0 3
možnosti
MP

Dlouholetým faktem je to, že některá informace s řekne jednou a to ještě pozdě v noci a jiná se opakuje každé půl hodiny. Co se někomu nehodí, na to je jiný metr. Kdyby Putin řekl to, co Tymošenková, slyšeli bychom to každé půl hodiny a ještě aspoň dva měsíce.

7 1
možnosti
LN

..a protože to řekla Tymošnková..tak to od vás slyšíme už půl roku každý den...

1 2
možnosti
ZV

má pravdu předsedoR^

3 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.