Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M87i48l31a19n 56R68a13d74e51k

10. 9. 2014 17:50

zatimco experti jeste nerekli posledni slovo co se sestreleni tyce, vy uz mate jasno. Vy jste dokonce odbornik na nakladaky a vite ze vyrobci a uzivatele techto nakladaku jsou debilove, jelikoz se daji vyuzit jen z poloviny, cili do nich date tolik jako do dodavky, a nikdo si toho jeste nevsimnul ze koupit takovy nakladak jsou vyhozene prachy. Jeste se vas nezeptali.

A tady chcete poucovat jak se to s tim letadlem stalo, a to primo z vaseho gauce.

2 0
možnosti
Foto

Technická poznámka: ukrajinská kauza nezajistila 70-80% letošního čtiva zde.

Vezmeme-li blogy, které obsahují alespoň jednou slovo "ukrajina", "ukrajinský", "kyjev", "majdan" nebo některou z gramatických variant těchto slov, zjistíme, že je jich pouze 18.2%. U blogů s nadprůměrnou karmou (vyšší než medián) je to 28.5%

3 0
možnosti
Foto

Také jsem si všimla, kteří nejvíce užívají nálepkování a nadávek! Už jsem Vám, myslím, psala ten citát o závodění retardů. I vítěz v této soutěži je zase jen retard. Nevím, kdo má dnes zde nejvíce plusů. A myslím, že Ukrajina a Putin budou ještě dlouho zajišťovat bohatou návštěvnost těchto stránek, příměří je jen na papíře. S tím komickým závěrem o letadle se taky mnoho blogů nebude chtít smířit. Ono se stále něco vrbí a než se vzpamatujeme, budou prezidentské volby. Kníže proti Zemanovi, to bylo taky hodně výživné téma, možná ještě více než Ukrajina - ale ta je zase delší. Hezký den přeji a myslím to upřímně.

4 4
možnosti
Foto

Zdá se, že se vzteky neovládáte, paní Černá. Máte opravdu specifický slovník.

6 3
možnosti
ZK

Jako obvykle velice vtipné a srozumitelné. Ta lehkost nabízeného textu, to je něco famózního, nenechte se znechutit nepřáteli Ruska a pokračujte dál Jiří! V

1 1
možnosti
Foto

pane Jiří, vaše blogy a poznámky pana Řezníka v diskuzích musejí být pastvou pro psychology

3 3
možnosti
Foto

Stále vám vadí ta bomba v zavazadlovém prostoru? Jsem jenom zvědavý, jak by mi právě psychologové dokazovali, že tam nebyla?

1 1
možnosti
MP

nezlobte se na mě, ale vy  jste píp píp cenzored píp. MĚL BY JSTE BÝT RÁD ŽE PŘESTANOU UMÍRAT LIDI  a ne si stoho dělat čurynu :-/ ;-O

3 1
možnosti
Foto

Psychiatrie, matko všech duševně postižených! Co nám to s tím pánem děláš...?

4 2
možnosti

Neštěstí hlavně pro vás, největšího honiče karmy na zdejším blogu... Lacinou, bávem  ani oplzlými dvojsmyslnostmi už ji nepozvednete. A pokud nebudete podvádět s "krátkými" rychle přijdete i o tu současnou.

5 2
možnosti
ND

Vypadá to, že Petr Ševčík nemůže skousnout vyšší karmu, než má sám, nebo že by zde vůbec nepsal? ;-D

0 0
možnosti
Foto

J78o58z92e74f 55N63o88v16a33k

10. 9. 2014 11:34

Tak ještě jednou pane Hermánku. Raketa Vympel R-60 (AA-8 Aphid) má dle ruských zdrojů dostřel 7-10 km v závislosti na variantě. Ten dostřel jsem vám rozporoval nikoliv proto, abych podpořil teorii pana Práška, ale proto, že jste napsal zjevný nesmysl, teď už dokonce opakovaně.

5 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.