Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ucelený soubor důkazů dodaných různými stranami (ano, i separatisty dělícími se o své "úspěchy" a snažícími se zabránit vyšetřování) jasně ukazuje na to, že letadlo bylo sestřeleno separatisty/Rusy. Podle všech důkazů to byla nešťastná náhoda, které separatisté určitě litují, ale je to fakt. Stejně jako ten, že USA sestřelilo nešťastnou náhodou civilní letadlo nad Iránem. Přiznali to a také se to nepokoušeli svést na Iránskou protiledlovou obranu, případně na spiknutí malých chlupatých medvídků z Alfa Centauri.

1 0
možnosti
ZK

Z29d14e69n20a 36K60o79č68í

2. 8. 2014 11:56

NATO potvrdila, že ukrajinská armáda použila balistických raket malého doletu proti domobrancům na východě země, oznámil mluvčí tiskové služby Aliance.

Neuvedl žádné detaily, jenom podotkl, že „informace se zakládá na výzvědných údajích USA“. Přitom Pentagon tyto zprávy zatím nekomentoval.

V úterý oznámil televizní kanál CNN s odvoláním na prameny v americké rozvědce, že ukrajinští vojáci začali používat v bojových akcích balistických raket malého doletu s 454kilogramovými bojovými hlavicemi a s doletem 80 km. Je to nejničivější zbraň, které bylo dosud k konfliktu použito.

0 0
možnosti
MR

integrace do EU je jedna vec, druha ze se ji Rusko snazi zabranit domaci valkou.

2 1
možnosti

Agent a pomocník Hermánek se vždy a rád točí na tzv. neobhajitelných tématech;-D 

Lacina, SU-25....

3 3
možnosti
Foto

Ano, je třeba trpělivě vysvětlovat, podělit se o názory, jasně argumentovat, vysvětlit a podat pomocnou ruku. Proto tento článek chválím a karmuji R^

4 5
možnosti

Díky, o ty vaše komunistický slinty nestojím....

4 2
možnosti
Foto

Pro pana agenta je už udržet jednu myšlenku makačka na bednu ;-D;-D;-D;-D

8 3
možnosti
MD

Tak jiste, kde jen jedna myslenka, tam jen jedna myslenka. To se to pak drzi.

5 1
možnosti
FS

Jirko, běž si lehnout. A dýchej. A pak vstaň, až ti bude líp. Ale pomalu, opatrně.

7 0
možnosti
RK

;-D tady už evidentně někomu povolují nervy ;-D .........jo soudruzi rusáci a prorusáci, obhajovat lži bude těžší a těžší. Apropo, prosím, odpovězte mi autore, vojenský stratégu, na otázku, kdo živí separatisty. Kdo jim dodává zbraně ale HLAVNĚ munici, PHM, jídlo, preníze, kdo je nahradil v civilním životě, kdo za ně platí účty ....díky za odpověď

8 1
možnosti
PH

to by mě taky zajímalo, ale tu otázku lze položit i obráceně. Doufám, že jako demokrat to musíte připustit.:-)

2 2
možnosti
ZK

Největší blábola ze všech pomatenců bude někoho opravovat, to je síla...

4 3
možnosti
Foto

Když jsem to přečetl, vybavili se mi " nádherné chvíle " života stráveného při PŠM na vojně. To byly stejný bláboly. Nikdy nezapomenu na výrok politruka majora Vobůrky v Plzni, jenž nám s vážnou tváří tvrdil, že největší ostrov na světě je Madagaskar ;-D. A nikdy jsme mu to nevymluvili. Pane Hermánek, že vy jste bývalý příslušník ozbrojených složek?

9 2
možnosti
LJ

Prý i jiných složek;-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.