Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

a to jsem si po revoluci myslel, že komunisti věkem vymřou. Spletl jsem se, to demagogické učení je horší než rakovina, rozlézá se stále dál a dál. A jak se tady radují z úspěchu ruského medvěda, no jasně, léta byli zalezlí v děrách jako smrad a jen čekali na svou šanci. Teď si myslí, že jejich čas pomalu přichází, Rusák totiž zase zvedá hlavu a rozhlíží se, co by zase zabral a komu ukrad. Je to hnus tady číst ty komunistické agitky a je jedno, jestli to jsou komentáře nebo blogy.

5 0
možnosti
Foto

Pane Šrejbr, ten Rusák Putin jenom přestal poslouchat amíky. Proto ten mazec. Dokud jim lezl do zadku opilý Jelcin tak se Rusku posmívali a svými radami  přivedli RF k bankrotu. Tehdy měli amíci velkou šanci udělat z Ruska svou kolonii. Prošvihli to a tak  "McDonaldy" mohou stavět jen kolonii zvané EU. 

Za vším je kšeft. Nic jiného.

"Amík totiž zase zvedá hlavu a rozhlíží se, co by zase zabral a komu ukrad".(to jsou vaše slova, já jen zaměnil občana)

0 0
možnosti
Foto

Žádné ideologické kecy. Všichni jsme to viděli v televizi. 

100+ mrtvých je Vám málo?

0 4
možnosti
Foto

Pan autor by nám mohl vysvětlit, jak je to s tím Mariupolem. Proč na něj sepíci útočí, když spadá do pásma Ukrajiny (dle dohody). Dokonce prý na město KDOSI střílí i z moře. Asi zdivočelé kachny.

5 1
možnosti
VV

Doprejte mu cas, treba mu to prijde dalnopisem, nebo ho vecer neco napadne.

3 1
možnosti
PV

K článku není co dodat, je to přesně takto. A že si někdo představuje válku, jak legendární Hurvínek, to je jeho věc.

Horší je to s těmi ukrajinskými mládežníky, které posílá na smrt jejich vlastní vláda. A proč? Aby se nechali zabíjet ve jménu čeho? Odpověď známe, realita bojů to jen potvrzuje, nemají žádný motiv.

6 8
možnosti
Foto

Vážený pane Hermánek, veškerou techniku účastnící se bojů na Ukrajině podrobně, v rámci možností, vzhledem k probíhajícímu konfliktu, dokumentuje stránka http://lostarmour.info/. Pokud si dáte tu práci tak najdete tanky 72 typů MB a B3. Vyznačují se novým reaktivním pancéřováním, který dává veži charakteristický klínový tvar. (https://pbs.twimg.com/media/B3jPiVKCEAEsghk.jpg) Tuto variantu má ve výzbroji pouze ruská armáda. Můžete mi vysvětlit jak se separatisté ty k těmto strojům dostali, pokud nepřijeli z Ruska?

  Pokud vám to nestačí, na stránce je zdokumentovaná i dělostřelecká technika. Sám si můžete udělat analýzu co všechno separatisté neměli šanci získat jinak než z RF:

10 1
možnosti
Foto

Dovezli to tam ukrajinští oligarchové.

1 3
možnosti
Foto

Výborně a pravdivě napsáno

Separatisté hájí svoje životy, jakož i životy svých žen a dětí.

Naproti tomu kyjevský zločinecký režim tuto válku rozpoutal a za jejich a americké zájmy musí bojovat nevinní mladí Ukrajinci nahnaní těmito zločinci do války.

Krev těchto obětí bohužel teče i na nás všechny, protože na příkaz Washingtonu a Bruselu musíme podporovat kyjevský režim.

Karma R^

9 13
možnosti
MZ

M25i87r90e12k 88Z36i26k94a

19. 2. 2015 11:04

Jo ahá, takže ona se ukrajinská armáda najednou rozhodla, jela na východ a tam jen tak z ničeho nic zaútočila na města plná pokojných lidí, takže se museli začít bránit. 

Jo a zbraně a techniku měli poschovávanou po sklepích a garážích. 

Mimochodem proč je tedy označujete za separatisty? Pokojný, nevinný občan má potřebu se separovat?

13 4
možnosti
VV

Zde je kazdeho komentare Skoda. Uz dlouho jsem necetl takovou snusku nesmyslu.

To snad pise nejaky kremelsky robot s SW od hobbyprogramatora.

6 4
možnosti
Foto

Podívejte se pane Vokoune do významového slovníku, co znamená slovo "nesmysl". Potom teprve pochopíte, co píšete.

3 4
možnosti
JC

No, když si představím, že naše armáda třeba v r. 1985 je vyslána do boje, tak myslím, že ta ukrajinská dopadla ještě dobře.

2 0
možnosti