Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

děkujeme, Autore, konečně nám to někdo pořádně vysvětlil, jak to vlastně všechno bylo. Díky Vám jsme určitě všichni prozřeli. Ještě že Vás máme, zkuste, prosím, ve své práci pokračovat a zásobujte nás svými osvětovými a nadčasovými blogy nejlépe dvakrát denně!

2 1
možnosti

děkuji pane Chovanče, že jste stále ve střehu, monitorujete mé aktivity a pružně je hodnotíte. Jen nepolevujte, musíte věřit, že na Vašem snažení závisí minimálně osud naší vlasti nebo klidný spánek pana Autora, a tak mě nešetřete!

2 0
možnosti
JJ

Toto je jen pro pana Hermanka.Pane Hermanku.přesvědčil jsem se o tom,že asi nemá smysl být zde komentátorem událostí a blogů.Já,technicky vzato ,neumím psát blog,ač bych třeba chtěl.Má touha po tom být v dění událostí byla silná.Já jsem si dal do svého profilu,že se zajímám o dění kolem sebe a občas mám pocit,že ho musím komentovat.Pochopil jsem,že je to málo.Mé vnitřní cítění je rozcupováno zřejmě starými strukturami typu pánů Vokouna a Kopřivy,kterým by se nezavděčil ani jeden sám proti sobě.Prostě,oni budou vždy proti.Ale oni mi už nestojí za řeč.Spíš mi vadí takové to nesmyslné hádání se o slovíčka.Já jsem si myslel,že to bude něco ve smyslu Historie ČT 24,tam se ti pánové nedehonestují,nenadávají si a jsou veskrze profesionální.Tady,na Blogu,jsem zjistil,že jeden něco napíše,a padesát se na něj zhrkne v zoufalé snaze se zviditelnit.Ale jakým způsobem?Někteří jdou na to chytře,mají své karmaře zmáklé.A někteří sázejí na to,že tu karmu nedostanou,ale vlastně se taky zviditelní!A tak mi to tu připadá jako na jarmarku.Spousta blogerů má velký zájem o dění v republice,ale obávám se,že těch je jen pár procent.Mám je rád,oni,tak jako Vy,nedají na řev a jdou si svou vlastní cestou.A to je to,čeho si všímám.Někteří naopak jen číhají,jak si rýpnout.Stačí slůvko,jen tak ťuknout,nasrat ty,kteří to myslí dobře.To je jejich doména.Když jsem se tak probíral různými diskuzemi,udělal jsem si názor na některé blogery.Mám rád Vás,paní Šichtařovou (Pikoru ne!),je to krásná a chytrá žena,pana Biceru, pana Kroupu a spoustu dalších blogerů v té politické části.Tím jsem se samozřejmě ocejchoval.Ale jestli někoho miluju (pozor,jsem hetero),tak je to pan Valiček,snad jsem to konečně napsal správně.To je neskutečný glosátor situací,do kterých já se nikdy nedostal,a já mu je závidím.Ale nepíši Vám o tom všem jen proto,že se sám chci zviditelnit.Nakonec je to určeno jen pro Vás.Já Vás ,pane Hermanku,neznám,ale dostal jste mne svým nadhledem nad těmi kojoty.Vy to jistě nevzdáte a máte mě!

3 1
možnosti
JJ

No,zasekli mne,tak to pokračování zkouším dál.Pan Hermánek jistě ví,o co mi jde,o trochu kultivace v češtině.Někteří přispěvatelé si myslí,že čeština snese všechno.Omyl,jen hovadu je jedno,jestli to jeho bůůůů nebudou slyšet.Čech v Čechách,je-li slušně vychován rodiči a kdysi školou,je schopen se vyjadřovat se slušně.A to je to,co mi na těchto blozích vadí.Někteří píší asi přes mobil.I to mi vadí.Čárky a háčky přece patří k českému jazyku.To si nikdo nemůže dát tu práci a napsat svůj názor hezky česky? Já mám starý mobil,tlačítkový,ale i ten mi nabízí interpunkci.Chce mi snad tady někdo říct,že má blbější telefon než já?Než to úplně uzavřu,prosím lidi mého smýšlení,aby to nevzdali jako já.Nemám tu rvavost,někteří pochopí.Pokud někdo toto bude číst,prosím přeposlat můj článek panu Hermankovi.Děkuji Jonáš.

1 1
možnosti
NM

...jó..jo.. HISTORIE je velmi ošemetná a každý režim si vybíral a vyzdvihoval pouze to,co se mu hodilo do propagandy a to podporoval hava-nehlava...jsou ale věci které jsou po částech vypouštěna ze sejfů jako npř.byly stanoveny dvě posádka us-vojáků /s českými předky a mluvící česky

a tyto dorazily nějak záhadně do Prahy a měla pouze charakter případného osvobození a postupu US vojska...toto bylo v kompetenci velení pouze určité armády a nespadalo pod centrální velení..... ale jedno je jisté,že staré silnice vedoucí do Prahy jsou lemovány spousty památníčků obětí těch kteří jeli na pomoc Praze a na to by se nemělo zapomínat tímto připomínám p.učitelce pro osvěžení paměti....

1 0
možnosti
Foto

Překrucování historie dle Hermánka, další kapitola.

2 6
možnosti
Foto

Nesmíte brát všechno tak vážně?

2 0
možnosti
PZ

Prahu vlastne neosvobodili ani Americane ani Rusove ale Vlasovci ze jo

3 0
možnosti
Foto

Vlasovci Praze hodně pomohli ještě před tím, než dorazila Rudá armáda.

Češi to bohužel neuznali a vydali je Sovětům... Ale co, je to historie...

8 2
možnosti
Foto

Ale no tak, ti studenti 17.listopadu 1989 demonstrovali za socialismus s lidskou tváří, kdežto ty ženy slavily toliko silvestra.

0 2
možnosti
Foto

"Dnešní mládež ví a dějinách velké kulové .....", přesto je na tom lépe, než pan autor. ;-D

3 5
možnosti
Foto

Tak já, když jsem byl mladý, tak jsem na tom byl také lépe. Sedem čierných havranov...

0 0
možnosti
Foto

Nevím o tom, že by paní Štěpánová řekla, že Prahu osvobodili Američané, řekla, že Evropu osvobodily USA. A měla pravdu. Osvobozovali především západní spojenci. Ze strany Stalinovy diktatury zvané Sovětský svaz šlo spíše o výměnu okupantů s posvěcením Jalty.

Ono se stačí podívat jak jsou na tom země západní Evropy, a kam to dopracovaly země za železnou oponou...;-)

7 3
možnosti
Foto

Zajímavé, že naši známí z Mnichova plánují prožití svého důchodu v České republice.

Necítí se v tom svobodném Německu příliš bezpečni.

4 2
možnosti
PK

P40a27v62e93l 65K28u92l69a

3. 3. 2016 14:29

"Komické je pouze to, že parta kolem Václava Havla dostala od StB echo, že tam bude "bouchanice", tak aby se raději zdekovali z Prahy." Tak jste jim to neměl říkat :-/

5 5
možnosti
JB

J82a50n 69B57u71r58i26a78n

3. 3. 2016 14:20

Jo, kdyby tehdy ruská strana nekecala tak by amíci vyrazili na Prahu už 5.května a národ český si mohl ušetřit dodnes trvající komunistickou zkušenost.

Bohužel je to jen kdyby.

10 0
možnosti
Foto

Hlavně měla naše exilová vláda přijmou nabídku gen. Pattona, který chtěl jít Praze na pomoc. Souhlas vlády byl ovšem podmínkou.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.