Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RF

Hermánek zas něco zkouší. Trapárny.

2 1
možnosti
LS

Václav Klaus se ukázal přesně tak jak ho známe. Arogantní narcis, nepřipouštějící jedinou svoji chybu.

7 4
možnosti
Foto

Tak Václav Klaus se při hodinovém rozhovoru v ČT1 ukázal v té nejlepší formě, takže jeho odpůrci a nepřátelé si mohou přát jediné. Aby ho co nejdříve trefil šlak, protože jinak hrozí, že jim při příštích volbách natrhne LPP spolu s SPP (lokalizován jest ten útvar na konci zad)

6 8
možnosti
MC

Anthony Browne definuje politickou korektnost jako „ideologii, která klasifikuje určité skupiny lidí jako oběti, jež potřebují ochranu před kritikou, a jejíž příznivci věří, že jiný přístup nelze tolerovat."

Senátoři si ani neuvědomují, že V.Havel se musí v hrobě obracet, jaké body tím připisují jeho oponentovi V.Klausovi. Divím se, že jim to Dagmar neodpískala.

2 2
možnosti
JK

Snad všichni panovníci v dějinách měli to privilegium? Vy jste snad spadl z třešně? Od kdy tady máme panovníka? Klaus je placeným úředníkem. Sice v jednom z nejvyšších úřadů, nicméně úřadu. Snaží se jako panovník chovat, to jistě. Hodně lidí tuhle hru hraje s ním.

5 3
možnosti
Foto

pane Jiří, ty vaše reakce dnes, to je ale póvl.

7 4
možnosti
Foto

Sorry. Jdu poslouchat Vašíka, toho našeho....

Ale to by se rýmovalo spíše s Milošem, ale nevím jak. Myslím ten pašík. Pardon, pašák. Já už ale lepší nebudu.

3 6
možnosti
Foto

Ať si na Hrad sedne kdokoliv, nic nezmění na faktu, že jsme toho za dvacet let promarnili a prošustrovali na tak malý stát příliš a zachránit se to už nedá, jen udržovat při živoření. víc než bilion nás stála transformace režimu. Bere se to jako samozřejmost a přitom to byla jedna veliká zlodějna. Banky napěchované penězi dostaly pokyn nic nezkoumat a jen půjčovat a během pár let byly bez peněz a za další rok už nebyly naše. Nikdo za to nebyl zavřený a těch pár nešiků, kteří se dostali před soud, řízení tak dlouho zdržovali až si vymohli na Klausovi amnestii.

8 2
možnosti
Foto

Není to tak jednoduché, ale není to úplně mimo mísu.

3 2
možnosti
Foto

Proč si, pane Hermanku, myslím, že Vaše věty jsou prázdné? Jako bych tam cítil nějakou faleš. Bůh suď jakou...

13 3
možnosti
FV

Pan Hermanek nemá rád Havla.Sice viděl nějakou fotku kde sedí na klíně Heydrichovi ale dodnes nedal důkaz. Co čekat od člověka který je třikrát veden v seznamech STB a na tom nic nezmění i to že on pokaždé když to na něj někdo napráší tak rychle veme gumu a maže. Svojí neschopnost skrývá za schopnost jiných.Rv

11 3
možnosti
LS

Stále  to vaše trapné srovnávání nesrovnatelného. Přece nemůžete srovnávat dobu porevoluční, kdy my normální smrtelníci žili v jakési euforii z něčeho nového. Chápu, že některým lidem v té době vyschlo korýtko a euforii nezažívali. Odpor ke Klausově amině je patrně vyvolán dobou, kdy se konečně i politici začali korupcí a kradením NAŠEHO majetku zabývat v kladném slova smyslu. A pak najednou tento senilní dědek, který amnestií 10 let opovrhuje ji vyhlásí v takovém znění, že jen blbec nepochopí, proč ji vyhlásil.  Na každém kroku slyším, jak je tento pytložvejk "oblíbený" a to že nemáte rád Havla, s touto figurkou a jeho amnestií, nemá nic společného, tak nechápu, proč stále to srovnávání. Co jste v letech Havlových amnestií proti nim udělal, když se vám tak nelíbí. Proti Klausově amnestii se zvedla myslím pěkná vlna odporu.

11 4
možnosti
Foto

Ale euforie, pane, neomlouvá.

4 2
možnosti
DM

Dobrý večer,má dojem že je ten Váš článek nějak zmatený. Někdo okradl a podvedl stát o miliardy ( myslím,že si je dokáží představit jen politici,my určitě ne ) a díky panu prezidentovi vyjde ven neodsouzen a s čistým rejstříkem. Okradl stát ? Ale to je omyl,okradl nás všechny, my jsme stát, my  -   každý z nás. My jme ti poškození,kteří díky amnestii ztratili právo na odškodnění -  stát - tedy i my. A snad bych Vám mohl umožnit besedu s klienty H systému. Že jste si nic od H systému nekoupil? Ale to je škoda protože by Váš článek vypadal jinak. No a když podvádí soudce,tedy vykonavatel státní zákonnosti a po amnestii se může vrátit zpět do úřadu ? Opět je to útok na podstatu tohoto státu- a stát jsme my a já se cítím poškozen ve svém právu občana.

Je jen škoda,že si nějak neuvědomujeme, že my občané jsme stát. Doufám, že si to brzo

uvědomíme a pak bych nechtěl být v kůži politiků - lupičů a jejich pomahačů v podobě

amnestie.

9 4
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.