Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vánoce sice mají být svátky klidu, míru a pohody, ale člověk b se neměl nechat oblbnout kdejakým pokrytectvím podsouvaným pod pláštíkem svátků.

Já přeji klidné a pohodové svátky všem lidem dobré vůle.

2 0
možnosti
Foto

Vy víru v Boha, i když třeba vlažnou, považujete za pokrytectví?

A obranu země zcela určitě taky, že?

0 1
možnosti
Foto

Jirko, ačkoliv s Tebou málokdy souhlasím, přeji Ti krásné svátky. A nikdy nezapomeň na chmel v Kněževsi a na hospodu u Bubeníčků. (Nebo jsem to spletla? Bylo to v ulici Myslíkova.)

2 0
možnosti
Foto

Ilono, moc Ti děkuji a na Kněževes si samozřejmě vzpomínám. Byl jsem tam 4x.

Nicméně, na jméno hospody a na ulici si už bohužel nevzpomínám.

Takže i Tobě, krásné svátky.

Teď vidím, že jsem se rozespalý spletl, samozřejmě, hospoda U Bubeníčků v Myslíkově. Byl jsem tam před pár lety a už to tam vypadá jinak.

A Jirka Juhan, ten nepřekonatelný pivař, pil Colu. Zdraví ho dostihlo a s alkoholem má šmytec.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

a odpusť nám naše viny, jakož i my odpouštíme našim viníkům - aspoň na Štědrý večer bychom se tím mohli řídit, co říkáte?

2 0
možnosti
LJ

Jsem mile překvapen, že sis nechal tak krásně připustit vánoční čas k tělu!

2 0
možnosti
Foto

I já tě, Láďo zdravím a přeji krásné svátky.

0 0
možnosti
Foto

Dokud nejde o život jde o ..... příjemné vánoce

2 0
možnosti
Foto

přeji krásné svátky

4 0
možnosti
Foto

Současný režim postrádá jednotící ideu - zdejší poměry nevedou ke sjednocování lidí, je zde ideologie soupeření tzv. "svobodných" jedinců, kteří si svou závislost a otrocké postavení prakticky ani neuvědomují. Jde o to, že peníze byly postaveny na vrchol všeho snažení, a to likviduje základní pravidla vzájemného respektu. Režim si to uvědomuje, ale chce to zvrátit technologickou vyspělostí. V takovémto systému je ovšem pak už jedno, koho semele - mohou mu sloužit jak křesťané, tak islamisté nebo hotentoti Proto současný stav, proto politika vítání, která je logickým výsledkem náboru voličů a otroků.

0 3
možnosti
Foto

celý vývoj lidstva je jen jedno dlouhé zneužívání davu. Teď však díky VTR nastává doba, kdy dav už nebude třeba. Stává se zátěží i rizikem a je otázkou jak mocní s těmi pod sebou naloží.

1 1
možnosti

Ve vší úctě, po těch všech urážkách, kterými jste tady po léta častoval a častujete své oponenty, se mi nějak nechce moc věřit, že to dnešní "provolání" myslíte upřímně. Přesto i vám popřeji hezké svátky.

6 0
možnosti
Foto

I já na čas zakopávám sekeru a přeji hezké svátky.

2 1
možnosti
JR

J77a76n 94R41á87ž

24. 12. 2016 16:16

Moc se mi líbí moudro, které jsem někde dnes četl:

Když lidé přestanou věřit v Boha, začnou věřit kdejaké pitomosti.

6 3
možnosti
ZB

Jakékoliv náboženství je cesta mimo realitu, rozum má volno - to jen v těch lepších případech. Sjednotit se tedy pod křídla jakéhokoliv náboženství není cesta ze tmy, ale právě do ní a nebo do jiné, podobné černé díry. Každý stát musí mít pravomoci k tomu, koho přijme a koho ne. Pokud již Evropa ale přijme někoho, pak nějak nechápu proti komu by měla bojovat? Vždy|ť se svobodně rozhodla.

0 4
možnosti
LJ

Ateismus byl u moci mnohokrát: Po Velké francouzské revoluci, po VŘSR, v Číně, na Kubě, v Kambodži.... nikde se však ten rozum neprosadil.

5 0
možnosti