Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pod blogem J.H. se vyskytují dvě skupiny diskutujících. První grupa vidí problémy v souvislostech a rozumně argumentuje. Druhá, ač se vyjadřuje protikomunisticky, tak se chová úplně stejně jako kdysi zarputilí komouši. Místo argumentů jsou plní záště a mindráků. Stejně jako kdysi komouši, i oni nadávají oponentům. Komouši je nazývali třídními nepřáteli. spílali jim do keťasů, kontrarevolucionářů a oportunistů. Tihle neumí nic jiného než lepit na oponenty nálepky estébáků. Aniž si to uvědomují jsou komoušům mnohem blíž než třeba p. Hermánek.

3 3
možnosti
Foto

Globální propaganda patrně testuje přirozenou inteligenci mas. Nijak jinak se ten nesmysl s hacknutými US volbami vysvětlit nedá.

4 7
možnosti
Foto

Já bych autorovi nevyčítal nic. Vystavoval bych se nebezpečí, že by se pro max. možný rozsah příspěvku na některý prohřešek nedostalo a to by mi bylo upřímně líto.

Tak jen namátkou:

Když někdo pro čtenost a karmu ÚMYSLNĚ volí titulky, jejichž obsah a dosah není sto sám předem posoudit, tak jistě poslouží k dobré náladě a pokud tím cosi ideologicky sleduje, tak tím spíš. Takový Bretschneider byl hajzl až za hrob a přece se mu rádi zasmějeme.

V tomto případě, čím slabší provedení, tím víc ;-D. A proto: ;-D;-D;-D;-D;-D;-D

7 0
možnosti
Foto

On někdo, pane Machačku volí titulek článku neúmyslně?

A Švejka jsme dnes neprobírali, tak to přejdu.

1 6
možnosti
MS

Jak vyplývá z následujícího vlákna, nedokázal jste ten svůj zmršený titulek mluvnicky obhájit, takže to IQ tykve si přičtěte sám sobě. :-)

http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A161216_574235_blogidnes&vlakno=82242024

10 1
možnosti
Foto

No tak ten rozbor prosím proveďte sám.

1 2
možnosti
SN

:-)......Výborně shrnuto ! ODpovídá tomu i bohatá diskuse. Jen tak dál, ať se mládí vydovádí ! R^R^R^

2 7
možnosti

IQ tykve máte Hermánku vy sám, protože ten včerejší nadpis (než jste tu blbost uznal a nesmyslný nadpis opravil) zněl přesně takto :

Vojenská přehlídka 9.5.2015. na Rudém Náměstí hackla Hillary?

A protože jste se ze včerejší argusové demolice již vyspal, tak musíte sám uznat, že ten původní nadpis s tečkou za 2015 je skutečně nabednu.

14 2
možnosti

ááá, dneska má u "mínusů" službu Karásek. Odpoledne pak bude vystřídán Ševečkem :-)

7 2
možnosti
Foto

Pan Hermánek píše takřka dennodenně, anžto zvyk je železná košile a proti gustu, žádný dišputát. Je tu už dlouho, tudíž všichni vědí, o co v jeho dílkách jde. Pokud se někomu nelíbí jak píše, tak jeho blogy nemusí otvírat. Jeho kritici budou nejspíš lidé morousovitého typu, potřebující se zase dennodenně do někoho navážet.

6 6
možnosti
VK

Tak se toho držte. Proti gustu....

Dle vašich věčně nespokojených blogů soudím, že jste veselý, spokojený a společenský člověk, ve svém okolí jistě oblíbený. A tím nemyslím mateřskou stranickou buňku.

6 3
možnosti
MM

Jediné vysvětlení proč píšete takové články je opravdu to, že se nudíte a nikdo se s vámi nebaví. Vždyť už každý zná vaše názory, příznivci vás karmují a plusují, oponenti nesouhlasí, někteří i vámi pohrdají. Témata pořád stejná, nic jiného z vás už nevypadne a pořád dokola....

15 2
možnosti
Foto

A co tím chcete říci? Že je to špatně? A proč?

2 0
možnosti

Rozumím tomu tedy správně pane Hermánku, prezident Zeman je podle vás rovněž zarytý nepřítel Ruska, když tvrdí, že v případě Krymu, šlo o tvrdou a nezákonnou anexi provedenou násilím?

https://www.youtube.com/watch?v=w_HltKyXkfU

6 1
možnosti
Foto

Na druhé straně ovšem Zeman také tvrdil, že na Ukrajině jde o občanskou válku, že sankce proti Rusku jsou špatné atd.

2 8
možnosti
AH

A16l28e91s 28H36r17y25c

17. 12. 2016 10:01

Bůh nás ochraňuj, Jiři objevil slovo "hacker", "hackovat" a heknout!!! :-))))))))

7 3
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1362x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.