Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

mno, do Havla vy nekopete tim ze rikate ze byl na zensky, to vi kazdy, a jeho reputaci to nepomuze ani neuskodi. Takze toto je takovy maly alibismus.

Ale co se ceskych, jakozto evropskych politiku tyce, nejde mi do hlavy ze se s tim dela takovy poprask, v USA to chapu, i kdyz Clintonovi to neuskodilo, veru zajimave, ale kdyz se to v Cesku provali, tak jde politik od valu. Topolanek, nasel si neco vice sexy, a jeho kairera v cudu. Paroubek si nasel novejsi karu s moc peknejsi karoserii, a je v cudu. O Necasovi nemluve. To mi vrta hlavou.

0 0
možnosti
Foto

Já myslím, že to tak úplně není. Ani Topolánek ani Paroubek a ani Nečas nešli od válu proto, že si našli nové baby. Nevím, jestli u těch dvou prvních by se vůbec nějaká souvislost našla a u Nečase to nebyl jeho milostný románek příčinou politického konce - vždyť jeho žádost o rozvod proběhla celkem bez povšimnutí, ale to, co ta jeho baba vyváděla.

0 0
možnosti
BK

No, tak to je průšvih. Hermánek bez svého milovaného báva!?;-D

0 0
možnosti
Foto

Bávo má bolístku, ale v pátek bude hotové. Účetně je to auto samozřejmě hin, protože pojišťovně viníka se nevyplatí platit cenu opravy, která přesahuje zůstatkovou cenu vozidla a všichni víme, kolik ty opravy stojí.

Ale jinak bylo auto zcela pojízdné i po nehodě. I když bráno přesně podle předpisů se s ním jet nemělo - byl narušen obrys vozidla a vznikly některé ostřejší hrany.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.