Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co se týče Sophiiny volby knížka je lepší než film

0 0
možnosti
Foto

Mám kamaráda, který dlouhá léta pracuje na Akademii věd, a Drahoš byl tudíž jeho šéfem. Na otázku, jaký je resp byl a jestli ho mám volit, mi bylo řečeno, abych na to zapomněl. S kamarádem jsme se domluvili, že brzy zajdeme na pivo, kde mi k tomu řekne víc...

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

onen kandidát, ukazuje zoufalost havlistů, generují podobné jedince, jež nazývají osobnostmi, jako na běžicím pásu a zkoušejí, jak na ně bude národ ragovat. Jeden jako druhý, povolná loutka, tlumočící názory médií, a schopná plavat po proudu, ale nikoli proti němu. Pokud nebudou reakce na tohoto týpka příznivé, vytáhnou jiného, naprostá bezradnost.

5 8
možnosti
Foto

Ono, být prezidentským kandidátem se vyplácí. Taková Jana Bobošíková z toho žije dodnes. A byla dokonce 2x. 2008 a 2013 a její sláva nebledne dodnes.

1 2
možnosti

Opět celý článek opsaný. Umíte také někdy něco vymyslet sám?

2 0
možnosti
Foto

;-) Copak Erdogan. Ten jen zopakoval to, co před mnoha lety prohlásil Kaddáfí:

,,Nepotřebujeme zbraně. Ovládneme Evropu i svět prostřednictvím děloh našich žen!" A tak již dávno z těchto bohatých serií jejich ,,výrobků" dochází k jejich exportu. A ve velkémRv Tento fakt(!) ovšem neovlivní ani ,,nějací" Zeman, či Drahoš, atˇ to budou jakkoli zdůraznńovat, či bagatelizovat.:-( Sophiina volba totiž již dávno stojí před celou Evropou!A může tak klidně dojít i k tomu, co platí v každém boji. BudˇTO JÁ, A NEBO ON!

3 0
možnosti

ode mě jasná karma za perfektní charakteristiku současného prezidenta

Nebo se z Vás bude muset stát politik se všemi riziky toho postoje a vzhledem k Vaší bezúhonnosti a korektnosti budete mít šanci populistu Zemana porazit.

Zdroj: http://jirihermanek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=596522

2 1
možnosti
MM

Už to začíná, každý kdo se postaví Zemanovi je zloduch, přestože třeba profesor Drahoš ještě ani nezačal volební kampaň.

Pánové JH, JP, JŘ mají už teď jasno, jedině Zeman, jako "bojovník" proti islámu i když nic vybojovat sám nemůže. Nevíte někdo jak dopadl nějaký Konvička?

10 1
možnosti
Foto

Myslím, že píšete zcela proti duchu článku, pane Mudro. Zloba Vám asi zatemnila rozhodování. Nikdo, a tím méně já, zde nepíše, že profesor Drahoš je nějaký zloduch.

Píši o tom, co rezonuje celou společností a co zcela nepochybně ovlivní nastávající prezidentskou volbu stejně, jako ji před pěti lety ovlivnili Sudetští Němci a Benešovy dekrety.

Společnost je totiž vždy citlivá na nějaké téma či nějaká témata. Možná se to téma do volby změní. Ale, já si myslím, že ne.

3 2
možnosti
Foto

Vyzývám všechny: v druhém kole prezidentské volby hlas komukoliv jen ne Zemanovi. Nic horšího než dnes na Hradě sedět nemůže.

13 1
možnosti
Foto

To už říkal, Tomáši, Rex Harrison v roli Caesara ve filmu Cleopatra: "Anyone but you". Takže, vůbec nic nového. Ta hláška je více, než 2.000 let stará.

1 1
možnosti
Foto

To jsem zvědavý, zda Drahošovi příznivci udělají podobnou akci na Staromáku a budou tam nosit lejno v podobě Miloše Zemana.

Tento čin příznivců Pražské kavárny tehdy na naše občany udělal opravdu velký dojem...

2 1
možnosti
Foto

Ovšem, ten "dojem" netrval déle než tři dny, že? A na volbu prezidenta neměl naprosto žádný vliv.

0 1
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.