Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
ZK

Tenhle clovek ma snad patent na blabolivou grafomanii.

7 1
možnosti
SS

Spoludrzitel patentu - s Olserem a Petrikem.

3 0
možnosti
Foto

U nás je 20000 věznů a zhruba ten samý počet recidivistů je na svobodě. Z toho lze soudit, že v civilizované zemi je zločinců cca 4 promile. U těchto lidí by to mohlo být procento. Tudíž příchod milionu by zanesl do země 10 tisíc lumpů.

3 0
možnosti
Foto

tak tak..souhlasím..situace nedobrá..a v sobotu do ulic všichni, kteří spokojeni nejsou..věřím v účast tisíců spoluobčanů..

2 1
možnosti
Foto

škoda, že nejsem z Prahy

0 0
možnosti
MK

Ano, ti tzv. "uprchlíci" jsou jak velká voda. To, že nám momentálně nijak zvlášť nehrozí, je asi (!) pravda. Ale až začnou se přijdou, bude již ne veškerou prevenci pozdě!!!!!! Stejně tak, jak když se přižene na nepřipravené velká voda. Ale proč jsem napsal "asi". Po Praze se pohybuji denně a začínám ty "uprchlíky" vidět, neb je na nich, jak na Mirečkovi z básníků vidět, že jsou od jinud:-) Navíc ženy jsou hezky po musulmansku zahaleny, tak ten je identifikuje ten "moravský kroj" (burka, šátek, nikáb), co si oblékl Mireček. No a muslimské excesy v jiné kultuře, jak jsou z D, GB, S atd známé, které nejsou pro mainstream mediálně zajímavé, se díky velké odlišnosti kultur budou stupňovat. A jaký je rozdíl mezi terorismem a kriminální činností ???(vtipálek řekne, že 10 let). Terorismus je podmnožinou kriminální činnosti. Musulman je člověk, který je ovládán hlavně imámem v mešitě a co řekne imám je pro většinu muslimů svaté. Takže můžeme mít tady 500 hotových teroristů a 490.500 potencionálních teroristůRv

6 1
možnosti
MD

Ten primer se bere. Jen pana PM je mi tu lito. Muset odargumentovat evidentni vec je nezavidenihodna pozice. Tak pro nej prosim o trochu 'krestanstvi'. A pro pana PM, jestlize A=B a B=C pak plati, ze A=C. To k te pani.

1 2
možnosti
Foto

Pokud to bylo na mne, tak mne litovat nemusíte. Já se z několika poblázněných lidí nehroutím. :-) Mně je úplně jedno, co si kdo myslí a jestli si trvá na úplné blbosti - to je jeho věc, každý má právo být pomýlený, mne nevyjímaje.

Mně se totiž tady líbí ty světodějné boje a "manšaftování". Ono je totiž úplně jedno, jestli máte pravdu nebo ne. Pokud jste ve správném týmu, tak budete podporován všemi silami min. na 110%. ;-D

Ale sranda musí bejt. Proto jen houšť a větší kapky. :-P

1 0
možnosti
Foto

Plkáte nesmysly. Ta autorka vůbec nezpochybňovala latentní nebezpečí imigrace. Ona o něm nepsala.

Napsala jen, že pan Herzán zveřejnil svůj článek a ona zpochybnila důvěryhodnost tohoto autora. A já se k ní přidávám, zde i u jejího blogu.

Když Herzána zastáváte, tak přineste argumenty pro tento svůj počin. Těmi argumenty nejsou obecně známe reálie, jak je (a ještě překrouceně) uvádíte.

Tak znovu a lépe.

4 11
možnosti
Foto

I kritizovaný člověk, ba dokonce i zločinec, může dát pravdivé svědectví.

A mě pan Herzán nezajímá, i když to je možná hezký chlap. Neumím spočítat procenta 100-96.

7 4
možnosti
Foto

Mně zase přijde šíření strachu z migrantů, jako vylévání Vltavy do ulic.

3 11
možnosti
Foto

Tak se dohodněme, že by tam ta voda neměla být.

7 1
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.