Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

R^

Nevidím dôvod, prečo by bojové lietadlo na prúdový motor malo mať dostupnosť len 7,5 km. Závisí to hlavne od toho, ako je naložené, resp. prázdne. A pokiaľ viem, ani nedostatok kyslíka nemôže hrať rolu. Kyslíkový prístroj je vo vojenských lietadlách štandardom.

Navyše oficiálne údaje o schopnostiach lietadiel sa zámerne udávali a aj udávajú skreslené. Aby druhá strana nemohla hraničné limity techniky využiť vo svoj prospech.

0 0
možnosti
KV

K39a93r60e93l 34V27o62v94e81s

30. 8. 2014 20:31

Autore nemusite si pomahat zadnymi koeficienty. Oficialni udaje o letadlu SU-25 uvadeji, ze jeho dostup bez vnejsi vyzbroje, jen s kanonem , cini 14 km !!

0 1
možnosti
JR

J58a85r23a 43R29a12n12k

30. 8. 2014 19:52

Pouze mala pripominka, letadlo Swissairu 111, ktere spadlo koncem 90. let na vychodni casti Kanady - vysetrovani trvalo 4 roky, Kanadu to stalo 58 milionu a nikdy ani slovo nepadlo, dokud vysetreni neskoncilo....tak se to proste dela v civilizovanych zemich. Proc poustet kachny do sveta, pokud si to preje ruska ambasada, tak s Vami to moc nevyhrali, autore. Prenechte vysetrovani forensickym znalcum, tim urcite nejste, snazite se nasadit cerva do mysleni tech prostych;-O

Mne uz to nebavi psat znovu a znovu, to je skutecne jako v pomocne skole, nechte znalce, bude to trvat leta, protoz si separatisti neprali, aby se pravda nasla....ale dockate se.

4 0
možnosti
PK

Je to tak, kolem neštěstí ve Smolensku se taky napsalo spousta konspirací a spekulací. Ale když pak vyšla závěrečná zpráva, kterou v podstatě všechny zúčastněné i nezúčastněné státy akceptovaly, tak to prošlo celkem v tichosti. To už prostě pro novináře není nijak zajímavé.

0 0
možnosti

Sice se hrdím, že zrovna na můj článek odkazujete dokonce i užitečné idioty, zároveň jsem ale poněkud nervosní, že jsem asi tak úplně nepochopil, o čem Váš článek vlastně je. A co hůř - ani ve snu mne nenapadlo, k čemu lze vzpomínku na jízdu albatrosa "stošestky" také využít. Zdravím, ZdŠ

5 0
možnosti
LN

....obávám se .........že to nechápe ani autor sám.....

3 0
možnosti
Foto

Jako mnozí další si od pana Hermánka přečtu jen úvodních pár řádek a hupsnu do diskuze, ta je mnohem zajímavější než ty jeho stále se opakující žvásty. Nicméně tentokrát mě hned na začátku zaujal "rádoby perojativní výraz agent". Slovo agent však není hanlivé, viz výraz "agent 007". S Jamesem Bondem má pan Hermánek mnoho společného, jen působili každý na opačné straně barikády. Stejně jako JB jezdí JH v rychlém voze (tedy JH má jen jeden starý, JB pokaždé jiný a nový), krásné ženy jim samy padají do náručí (tedy u JH nebyly až tak krásné a dělo se to před 40 lety), oba jsou velice přitažliví muži (kdyby Craig přibral 70 kg, jako by panu H z oka vypadl), no a oba rozumějí všemu. Snad jen ten pilotní průkaz by si JH mohl obstarat, ale co není, ještě může být. Mezi JB a JH vidím jen jediný, byť nepodstatný rozdíl: Zatímco JB své protivníky trestal pádnou pěstí či nejrůznějšími zbraněmi, JH své protivníky jen nahlásil svému "Em" při tajné schůzce kdesi v temném zákoutí.

11 2
možnosti
PH

P41e96t83r 24H68a68l76í42k

30. 8. 2014 13:54

Myslim, ze lze pouzit i jinou logiku.

Pokud by to byli rusove nebo separatisti, uz jim to omlati o hlavu a jsou toho plne noviny.

Z toho plyne, ze to byli ti hodni a proto se tutla.

Horsi varianta je, ze padelat vysetrovani a cerne skrinky zabere cas a proto se ted nekde zavaruji pocitace.

1 2
možnosti
AT

Hmm ... a že to "tutlají" i ruská média do této logiky poněkud nezapadá

0 1
možnosti
DV

D59a73v46i43d 34V66l34k

30. 8. 2014 12:24

Pravdoláskaři nejisté minulosti to je teda žvást.

7 1
možnosti
VS

Naštěstí autor má jasnou minulost.8-o

4 1
možnosti
Foto

Hermánek - odborník na všechno a zároveň na nic...

6 2
možnosti
Foto

Strana dokázala principiálně a tvořivě uplatňovat leninskou strategii a taktiku boje o moc v konkrétních historických podmínkách naší země. Vnější předpoklad úspěchu spočíval v tom, že spojenecký svazek se Sovětským svazem znemožnil imperialistickou intervenci.

2 0
možnosti
PK

To je oslňující logika - když může lokomotiva dosáhnout o 40kmh víc, než je její maximální POVOLENÁ rychlost, proč by bitevník nemohl dostoupat o 2 km výš, než je jeho maximální dostup. No to dá rozum ;-D

9 0
možnosti
LN

..a platí to taky u balónu...???...nebo vzducholodi...???

3 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.