Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jaká postel v titulku? Prepáčtě, Herr..., súdruh..., pan generál, som z toho volaký zmetěný.

0 0
možnosti
JR

J40a38r16a 89R24a60n72k

19. 7. 2016 21:09

Vytvarite nove "patvary" nebo se muze ted psat, ze pan Zeman je alkoholista? Drive se pouzivalo alkoholik a kazdy vedel.... ted se to muze poplest s hokejisty.....a co ma homosexual (dite narozene hetero rodicum) spolecneho s ruskymi alkoholiky? Nikdy ani tolik, jako pan Zeman, ten tam chodi na navstevy na ruske ambasade a zajizdi na prehlidky. Takto mne ten nadpis svadi k myslence, ze rozdil mezi alkoholikem a homosexualem neni zadny..... a chovaji se oba stejne:-/

2 0
možnosti
MS

On si pan Hermánek dost často plete pojmy s průjmy. Pojem "homosexualismus" zavedl Václav Klaus a nemínil tím (jen) homosexuály, nýbrž celé hnutí na obranu homosexuálů. Analogicky panem Hermánkem vymyšlený pojem "alkoholista" by měl být členem hnutí na obranu akoholiků, nikoliv alkoholik. :-)

0 0
možnosti
FV

Docela mě baví pozorovat ten tvůj eskalující úpadek, Jirko. A protože nejsem žádné dobračisko, mám z toho radost. R^

6 0
možnosti
Foto

Já z tebe taky, protože to se jen tak nevidí.

0 5
možnosti
VV

Rozpovidejte se prosim!

1 0
možnosti
AH

Mně se prostě líbí jak vy a vám podobní neustále skuhráte co se vše nesmí říkat...co je zakázáno. To říkáte jen vy. Píšete si co chcete a jak chcete. I ona dáma v parlamentu si řekla co chtěla a jak chtěla. Rozdíl je ten, že když se v té vámi vychvalované normalizaci něco říkat nesmělo..tak prostě nesmělo. V lepším případě dostal autor výroku na služebně pár přes hubu, v horším ....Ale to všichni ví, kdo to zažili a v té vámi adorované době žili. Dnes někdo zakazuje nějaké tiskoviny, názory, atd? Lžete si jak chcete, demagogicky urážíte koho chcete....Třeba ten odstaveček a gay klubech a potom následném léčení. Proboha....pijete alkohol...kouříte....no dobře, každého věc. Proč tedy nepíšete o tom, že řada lidí je léčena z našich daní jen proto, že na sebe kašle? Vaše argumenty ve všem a u všeho jsou slabé. Vás jen baví provokovat a pak si léčit své ego trapnými vtípky v diskusi.

10 0
možnosti
VV

Ti alkoholiste jsou ze stejneho rodu jako Klau ́sovi ekologiste, co ekonomiste jako on?

0 0
možnosti
AH

A54l73e46s 50H32r10y50c

18. 7. 2016 12:02

Už se maže;-D;-D;-D

2 0
možnosti
MM

To je zase pšouk se zapáchajícím odérem. Za přečtení neděkujte, různé anomálie lidi vždy přitahovaly, viz třeba dvouhlavé tele.

10 0
možnosti
Foto

To je otřepané, to říkával už Z. Matuška.

0 5
možnosti
Foto

No jo vám se stále stýská po zlatých časech, kdy jste byl pan někdo. Dnes jste jenom otravný žvanil, kteřý se snaží být kdo ví jak chytrý. Z vašeho spisu vyplývá, že jste měl sklony k alholu a proto StB s vámi ukončila spolupráci a já mám pocit, že stále trvá váš sklon k alkoholu.Rv

11 0
možnosti
Foto

Vaše pocity a Rottschildovy peníze.

0 2
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.