Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J56a55r35a 31R37a49n67k

14. 7. 2016 5:35

Skoda, proste se to nepovedlo a ropa jde stale dolu....treba Vladimira vyslechnou vsichni ti noveau riche a vrati se domu i se svymi konty.

http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-07-13/putin-peers-into-shadows-where-30-million-toil-in-fringe-economy

0 0
možnosti
JZ

Velmi přínosná diskuze. Uvědomil jsem si díky ní, že někteří lidé budou potřebovat ještě aspoň jedno další čtvrtstoletí na to, aby si konečně uvědomili, že ne všechno zlo světa se nachází v Rusku. (Dodal bych, že ani já rozhodně nejsem žádný fanoušek Ruska, ale taková ujištění zmínění očividně ignorují.)

2 2
možnosti
VPS

Včera večer dávali na ČT jeden príbeh z Pitavala. Niekto cez obednú prestávku tam vykrádal cez výklady obchody. Vykradol ich, tuším, 5 - v každom so škodou tak 12 - 15 tis. Kčs. Už po prvej krádeži sa náležite prejavil vyšetrujúci kriminalista - náležite primitívny, ale s nezlomným elánom usvedčiť nevinného. Nakoniec vymyslel taktiku na jeho chytenie. Šéfstvo policajtov bolo z krádeží zdesené a tak 14 dní strážili 250 obchodov stovky policajtov. Ako v správnej detektívke ho chytili v poslednej minúte. Keď som si predstavil dnes vyšetrovanie škody cca 1 milión Kč (dnešný ekvivalent vtedajšej škody) musel som sa pousmiať, čo v roku 1982 trápilo pražákov.

0 0
možnosti

Přišla jsem se podívat na karmu, blahopřeji, pane Hermánku. A koukám, že paní Tomková diskuzi včera nejen zahájila, ale i ukončila, a to parádně, s nejvyšší logickou argumentací. Doporučuji Vám, paní Tomková, nejprv začít přemýšlet, dlouuuho přemýšlet, a pak opatrně psát. Mimochodem, jak to vypadá na sedmém schodě?

2 5
možnosti
Foto

... Možnost být takhle arogantní jinde než pod čarou Vám musí zoufale chybět. Ať Vám karmy slouží :-).

3 0
možnosti
JT

Pane Hermánku, pro mne jste svými výroky zločinec už teď.

6 6
možnosti
JT

Panu Hermánkovi se zjevně hodně stýská. Po kom ? Po komunistech. A to horko to ještě zhoršilo, takže se fakt už skoro nekontroluje. Jestli to takhle půjde dál, přejde k výrokům, za které by už měl sedět.

7 4
možnosti
MV

Diky pane Hermanek...konecne to nekdo napsal na,,plnou hubu'':)Jen se divim,ze Vas clanek jeste nikdo nesmazal:)

6 8
možnosti

Já si tipnu, jo? Další důchodce s kořeny v reálném socialismu, že?;-D

5 4
možnosti
MK

Vážený,

Rusové nám způsobili čtyřicetileté období stagnace, které se projevuje dodnes. Proto máme dnes třetinové platy ve srovnání s Německem. A to, že Němce nedoháníme není způsobeno špatným dnešním systémem, ale tím, že Německo nstojí na místě, ale jde stále kupředu.

A nejen Německo, ale i Rakousko, Dánsko, Anglie ... a spousta dalších. Ztráta ve vývoji, kterou nám způsobili Rusové se projevuje dodnes a bude se projevovat další desítky let. Zkrátka až do té doby, kdy země vyspělejší než my učiní tu samou kravinu, jako naše země roku 1948 a dobrovolně ustrnou ve vývoji.

Nepředpokládám, že dokážete protiargumentovat a tak mě klidně smažte. Aspoň tím dokážete, že se Vám ruská okupace líbila.

12 4
možnosti
AH

A67l43e98s 38H55r29y82c

11. 7. 2016 17:18

Tady už je to zas jak u Verdunu, to není vidět jinde než u estébáka...

6 4
možnosti
Foto

Vidíš, na Somme to bylo horší.

A bude ještě hůř.

3 4
možnosti
JR

J70a46n 77R42á59ž

11. 7. 2016 16:53

Za ten "Tábor míru, lásky, lidských práv a homosexualismu" karma!

3 3
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.