Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D74a51v75i67d 34V55l70k

4. 3. 2015 15:03

Já se taky hlásím, že přispěju panu Hermánkovi na letenku, pokud tam v milovaném Rusku zůstane. Ale nevím, jestli mu dovolí let zdravotní stav. Ten článek vypadá jakoby mu praskla nějaká cévka. Zase na druhou stranu se z jeho blogu velmi poučím. Už třeba vím, že vedl neexistující průvod při Sametovce. Že dostal pendrekem, bojoval s Rusy po 68 tím, že přestal pít vodku, kterou nikdy nepil a začal pít bourbon na který neměl( Co teda pil rybízové víno???) Taky jsem se dozvěděl, že s URNOU nacvičoval pravidelně střelbu. Už jenom čekám že napíše, že je biologickým otcem Vladimíra Putina a vše mi to konečně docvakne na svá místa. Ale houbičky teď snad nerostou nebo jo???;-D;-D;-D

9 0
možnosti
Foto

Dobrý houbař najde tu správnou celý rok! ;-D

3 0
možnosti
JC

Nikdy jsem v Rusku nebyl. Za komunistů mi to jednou i nabízeli zadarmo, nevzal jsem to. Dnes mne to mrzí, protože jsem pro ideologickou zaslepenost neviděl kus světa, který jsem vidět mohl. Chtěl bych se podívat zejména na Kamčatku a na jižní Sibiř a kolej Bajkalu, ale nemám na to.

Ovšem žít bych tam nechtěl, přeci jen, byť jde o Slovany, kultura a životní styl jsou příliš odlišné. Čím dál od našich hranic (libovolným směrem), tím je společnost jiná a společenské podmínky k životu odlišné a na přizpůsobení se tomu už nemám věk. A Vy také ne.

Přesto ale myslím, že pro šikovného a podnikavého MLADÉHO člověka jsou zejména na Sibiři velmi dobré podmínky k rozvoji a podnikání.

0 0
možnosti
Foto

Ano, jak píše Lermontov: "V glubíně sibirskych rud chranitě ...."

Zatracený protiruský iDNES, azbuku nedovolí.

Můj dědeček tam prožil kus první světové, když se mu podařilo uprchnout ze zajetí a skrýval se v nějaké zapadlé děrevni v tajze. Vrátil se s podlomeným zdravím.

Můj spolužák tam v r. 1967 pracoval (dobrovolně!!!) na stavbě mládeže. Jeho deník by si i dnes zasloužil vydat. Druhé Obrazy z Rus.

2 0
možnosti
PS

P19e78t14r 43S54k58á76l88a

4. 3. 2015 13:05

Moc Vám přeju pane Hermánku, aby se Vám to splnilo. Ale pokud možno tak, že Vy půjdete tam a ne aby opět přišli oni sem.

7 0
možnosti
MJ

Čím to asi je , že po přelouskání Vašeho příspěvku mi vždycky stoupne sebevědomí.

5 0
možnosti
BT

není to lepší, stále kvoká, stále kvoká ;-D

4 0
možnosti
Foto

a stále čte, stále čte.

0 1
možnosti
Foto

Nikdo Vám nebrání strávit v Rusku zbytek Vašich dnů. Z toho, jak oslavujete invazi armád Varšavské smlouvy z roku 1968, to ostatně je zřejmé už dávno.

8 0
možnosti
FS

Jiří, vy pijete už před polednem? Nebo jste vysadil nějaké léky? Nebo naopak nasadil?

Pište dál, třeba to ze sebe dostanete. R^

10 0
možnosti
MM

Ze srdce vám přeju, ať se vám váš sen splní. Jaké podmínky k tomu máte nevím, četl jsem jen titulek.

5 0
možnosti
PU

P59e54t32r 15U54h19e87r

4. 3. 2015 11:11

koukám, že choroba se rozvíjí...

7 0
možnosti
JS

Mongoloidní autor.

5 1
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.