Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A77l59e60s 53H34r75y29c

4. 9. 2016 15:38

Hop a je tu politolog!;-D;-D

3 1
možnosti

úžasná analýza aktuální mezinárodní situace, jak z pera Dušana Rovenského v nezapomenutelném sloupku Rudého Práva. Na jednu hromadu je zkopáno doslova vše, hlavně že je Američan bit. Úplně nejlépe to vystihuje tento odstavec :

Takže, co se týče výsledku amerických prezidentských voleb, necháme to koňovi. Ten má větší hlavu. Ale, co je s tím Ruskem? Podle mého názoru, 90% příčin současných ukrajinských problémů leží v Sýrii. Tam se USA nepodařilo vlastně nic, Rus jim do toho hodil vidle.

Zdroj:http://jirihermanek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=549195

4 0
možnosti

J37a27n 45R95á68ž

4. 9. 2016 11:57

Taky si myslím, že svět by byl podstatně čitelnější i bezpečnější, kdyby byl vlivově rozparcelován vládami velmocí , než když ho ovládají zákulisní globální korporace, jak je tomu dnes.

Proto by mi bylo sympatičtější vládnutí pragmatika Donalda Trumpa než loutky v rukách globálních hráčů Hillary Clinton.

5 1
možnosti

Trump není pragmatik. Už jen jeho chování vůči GOP je absolutně nepochopitelné.

2 1
možnosti

Vaše starosti o USA a prachy od Donalda, to by se hodilo!

Jinak vaše sdělení:"..ubytováváme cikánské dělníky z ciziny" svědčí o špičkové mezinárodní proslulosti podniku, ve kterém s radostí a s nadšením potíte krev, abyste měl na PHM do svého veteránského báwa.

2 3
možnosti

Jaky typ 'vyvevy' pro podobne osobnostni 'liposukce' pouzivate? Mate zajimave vysledky.

3 1
možnosti

Rusko je nejzranitelnější na Ukrajině. Postřehli soudruzi, že Ukrajina je samostatný stát? Evidentně ne, jinak by tam nejezdili na dovču tankama...

7 0
možnosti
Foto

;-D Že by Vaši soudruzi něco přehlédly?8-o Třeba takový Řecko je taky samostatný ,,suveren," stát. Jinak tanky, nebo banky, dost se to rýmuje. Někdy i doplńuje:-(

4 5
možnosti
Foto

Jako téma dobrý;-) Krym jen ,,třešnička na dortu", na kterou si dělali zálusk dva ,,mlsouni";-D Ukrajina jako potencial novej trh, o kterej byl větší zájem. Sice ,,snědenej i vlastním ,,personálem" vykradenej krám, ale ,,zboží" všeho ,,druhu" by tam bylo (jako kdejaký rudy a břidlice, z kterejch by se dalo těžit taky 8-o) Jenomže, mnoho psů, zajícova agonie;-( Jak moc je důležitý, jestli vyhraje v USA Horáček, anebo Pažout, to se teprve uvidí8-o Žádnej z nich nekope jenom za sebe. A parta je parta, v partě leckterá Marta;-D

3 3
možnosti

K44a31r28e51l 56B40o89k

4. 9. 2016 10:21

USA mají problémy, kdo je nemá, ale přitom lidé do USA utíkají. Na druhou stranu občané Ruska svou zem opouštějí ve velkém. V loňském roce 380 tisíc.

11 0
možnosti
Foto

Veď hej. A to je právě ten problém USA.

2 7
možnosti

D70a18v64i71d 51V93l47k

4. 9. 2016 10:11

USA maji větší problémy než Rusko. Už jen tahle věta vypovídá o objektivitě celého článku. Pane Hermánku , Vy jste jak ten zapomenutý japonský voják co i 40 let po válce furt hlídal ten ostrov a válčil proti USA. Já měl za to, že už jste byl v roce 1989 deaktivován.:-)

12 2
možnosti
Foto

To je, Davide, samozřejmě, věc měřítka. Ale právě atraktivita USA jim působí spoustu problémů.

Nebo snad ne?

1 4
možnosti

Kdyz jeden rekne, ze je to ctive, znamena to, ze nemusi v clanku skakat jak po kamenech pres potok. A to se o dost jinych clancich rict neda. Takze ctive. Navic vybaven vyhodou, ze nemusi delat oponenta 'za kazdou cenu'. Nekdy i jinou. Byl by za saska. Takze pohoda.

2 3
možnosti

Analyza od "Hotel front desk manager " Budouciho prezidenta CR !!

7 2
možnosti
Foto

V důchodu si lidi přivydělávají různě. Hlavně, když je o ně zájem. To není o každého, hlavně o ty, co umí velké...........

A co umíte Vy? Budete rentiérem a budete chovat perské kočky?

5 8
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.