Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To latinské rčení je trefné! Je mi jasné, že ho nikdy nebudou chápat zdejší trollové. Ale není mi jasné, proč stále dokola chodí vokounět pod Vaše články, když se jim nelíbí. Měli by více koučovat sami sebe a méně otravovat jiné.

1 3
možnosti
JB

Spíláním protivníkům si lidé upevňují vlastní pravdu a nezáleží na pravdě, ale na přesvědčení.

0 0
možnosti
MD

Moc dobry clanek. Karmozni.

1 2
možnosti
JT

Božínku, pane Hermánek, kam na to chodíte? "homosexualistické náboženství";-D

Vy jste básník! Básník propagandy.

4 0
možnosti
VV

Vy uz se autore nikdy nezmenite. Porad budete psat o vecech, o kterych nemate poneti.

Vyraz Oekumaene vam urcite nicht nerika, co?

1 0
možnosti
LC

Eurosojuz ne, na to nemáme

amíci s ušákem to je jiný pivo, ti kdyby mohli, kdyby Rusko byla Libie, Afghanistán, Irák, Sýrie /tu medvěd nedal/, Srbsko

už by se válčilo, ale takhle, počet jadernýh hlavic vyrovnán, mezikontinentální rakety v rovnováze, to je potom těžký i pro Gunmana a Rockyho s Rambem, víme ?

0 5
možnosti
AH

cendelíne, to je ale zvratek...., vy ani nevíte co píšete, spočítejte války vašich rusů, tisíce a tisíce mrtvých, odjakživa nemají co žrát, ale budou harašit zbraněmi...

5 0
možnosti
Foto

Akosi sa mi, Pán Flaško, popletla vlákna. Takže, proč se neobrátíte na viníka těch problémů, psychopata Saakašviliho, kterému v Gruzii zabavili veškerý majetek a je trestně stíhán.

Ten to v době Olympijských her v Pekingu nastartoval. Ostatně, začínat tyto věci v době Olympijských her, je jakousi tradicí, že? Viz Majdan a Soči letos.

2 4
možnosti
Foto

Pane Hermánek na lži se nedá argumentovat, a je to zbytečné. Ale v jedné věci máte pravdu - akosi sa mi popletla - to jo, ale ne vlákna, ale hlava :-).

6 2
možnosti
Foto

J85o15z90e98f 37N78o88v30a81k

19. 12. 2014 13:09

Zjevně jste si pane Hermánku nevšiml takového malého rozdílu mezi chováním německého a ruského národa od druhé světové války. Němci se staví zdrženlivě až odmítavě k jakékoliv vojenské akci (třeba přímá opozice vůči invazi do Iráku), dokonce nevysílají svoje jednotky ani do mírových misí OSN (až na opravdu malé výjimky). Rus pod záminkou napadne souseda, rozstřílí vlastní provncii na prach anebo uzná odtržení regionu suverénního státu a pošle tam svoje jednotky bez ohledu na to, že nikdo jiný na světě to odtržení neuznal.

12 0
možnosti
Foto

A jak by se mohli nestavět, když dostali řádně po čenichu? Ostatně, ve změnu psychiky Prušáků vůbec nevěřím. Zažil jsem to 1975 in Ost Berlin.

0 6
možnosti
Foto

Pro mě za mě, ať si Rusové dál doma žerou hlínu, když se jim to líbí. Ale ať nehrozí zničením Pobaltí, ať nelétají neoznačené letouny nebezpečně kolem celé Evropy, ať neříkají že ve Varšavě mohou být za tři dny, když se jim to zlíbí, ať už nestrkají pazoury do Podněstří, Gruzie a Moldávie. Ať si tedy zalezou na svůj píseček a nechají náš svět na pokoji. O tom to je pane Hermánek a ne opačně, jak se snažíte tvrdit.

12 1
možnosti
MB

Snáď by ste od bývalého štbáka nečakal nejaké múdra. Je rovnaký ako včera Putin - problém je vždy inde, než skutočne je.

10 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.