Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obávám se, že i kdybych na sebe navlékl uniformu samotného ruského generála ověšeného různým kovovým sběrem, ruský voják ze mne stejně nebude. Naopak ruský vojín pravidelné armády, oblečen do pyžama nebo skotského kiltu, ruským vojákem býti nepřestává.

A také, ať pan s. autor napíše cokoliv, zůstává stejně Hermánkem a obsah jeho spisku by z velké části mohl zajímat leda lékaře specialistu. ;-D

2 0
možnosti
SS

Na kilt nesahat - to je soucast me prehlidkove uniformy.

0 0
možnosti
Foto

Jasným důkazem, že ruská armáda na východní Ukrajině neoperuje je fakt, že byli pouze vyměnováni ukrajinští zajitci za proruské separatisty.

Alespoň nezazněli nějaké hlášky, že by někteří zajatci byli promtně doručováni ruské armádě.

0 2
možnosti
Foto

Jak rozeznáte separatistu ruského původu od ruského vojína, jsou-li oblečeni třeba do tepláků? Řezníkovým detektorem?

2 0
možnosti
LJ

Vlastní medicínka Vám nechutná;-D

1 0
možnosti
MD

Dalsi nesoustredeny. Podle uniformy se 'vojak' nepozna. Uniforma z nej sice vojaka dela, ale.. Bezne pouzivanym trikem je, ze bojujeme v nepritelove uniforme proti nepriteli. Nebo prevleceme sve mrtve do nepratelskych uniforem a demonstrujeme. A tech triku je spousta. Kdo dokaze popsat a vycislit jakych a kolik se jich na Ukrajine pouzilo vyhrava nevyhratelnou cenu.

2 0
možnosti
Foto

Ano, ale pak pro takového bojovníka neplatí žádná ochrana podle Ženevských konvencí.

1 0
možnosti

Vida, lupič, který si na přepadení vezme jako převlek uniformu policajta, není lupičem, ale policajtem...

Pane Hermánku, gratuluji. Právě jste předvedl dokonalou ukázku "klouzání po povrchu". Vás by měli angažovat jako studijní materiál pro základní školu.

4 1
možnosti
Foto

Tak co já vím, měli i herci problémy s tím, když si navlékli na sebe policejní uniformy.

0 0
možnosti
ZK

Ústavní 91 na Praze 8. Jiné cesty už v tuto chvíli není. Ani ruská tajná služba by totiž neplatila takové popletené motovidlo.

2 0
možnosti

"Opravdový naiva" - právě jste popsal průměrného Američana...malý dům s emerickou vlajkou, velké auto, ještě větší televize, znalosti na úrovni prvního stupně ZŠ a volí Bushe ;)

1 3
možnosti
SS

Jak dlouho jste tam zil a kolik jich znate???

3 1
možnosti
Foto

Pane Havelko, srovnávat utrpení Židů ve vyhlazovacích táborech s tímto, v podstatě lokálním konfliktem, je vrcholně nevkusné a nechutné.

3 1
možnosti
Foto

Jasně, protože na Ukajině přece o nic nejde, vždyť je to podle vás jen uměle nafouknutá mediální bublina, že... Takový postoj zase připadá nechutný mně, neboť nepokrytě obhajuje agresora, který má toto nezměrné utrpení na svědomí, včetně těch tisíců mrtvol.

1 0
možnosti
Foto

Jako kdybyste za války psal svým břitkým perem vtipné filipiky proti nechutným pověstem o nějakých prý "koncentrácích". Takové báchorky přece šíří především zlovolní a prolhaní Židé v marné snaze nějak obhájit svoji zbytečnou existenci. 

 Tím, že ze sebe (ať Židé, nebo Ukrajinci) budou dál dělat oběti smyšleného útlaku, si ale opravdu nepomůžou, že, autore!

8 2
možnosti
MR

Pan Hermanek by vam to za valky vytmavil. proc ze koncentraky nebo vyhlazovaci tabory kdyz.......no, on uz by neco nasel.

1 1
možnosti
Foto

Musíme pouze doufat, že nám technický unikát velmi brzy ukáží na snímcích z nějaké špionážní družice z vysokým rozlišením, ať je alespoň vidět ten hustý dým z komína, maskovaného jako výfuk trabanta.

3 1
možnosti
Foto

Viz můj příspěvek hned nad vámi.

1 0
možnosti