Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

úplně si to umím představit. Autor shlédne něco v TV, rozohní se a jde na to. tedy ůto" myslím psaní. A my ten výsledný zcela nesouvislý produkt jeho rozohnění se schytáme. 

Vážně, dříve to byla apoň zábava, dnes už je to i jako "ftip" k nečtení.

2 0
možnosti

Kdyz tak procitam...a rad ...Vase blogy,rikam si vzdycky jak se snazi ta protiruska klika do Vas busit:)..ale moc se mi libi s jakym klidem a prehledem s nimi diskutujete....doufam,ze vydrzite:))))))

3 5
možnosti

naprosto skvělá hermánkovina

6 1
možnosti
Foto

Děkuji pěkně za uznání.

0 1
možnosti

Jisteze vam klika byvalych spolupracovniku Vase pisani pochvali. Ti kterym zustal vlastni mozek napisi ze je to nebetycna hloupost.

4 4
možnosti

Holou Bruselí do ksichtu ;-D;-D;-DR^ (upraveno kvůli cenzuře). Ale jinak pane Jiří, vy jako můj starší vrstevník byste měl vědět, že  komunisti byli vždy zoceleni bojem.  Neokomunistická EU spolu se svým velkým vzorem a vůdcem USA správně předpokládají, že bojovníci IS budou ruskými nálety ještě více zoceleni a zdvihne se ta správná třídní  nenávist vůči "Rudému" Putinovi v Moskvě a budou vděčně shlížet velkému bílému muži ve Washingtonu (a sakra  tady se to zrovna Vinetuovi moc nepovedlo:-)), jak je z toho srabu dostane. Evropští  občané, co dostanou to " utečenectví"  jim příjdouochotně na pomoc a v EU jim v době bratrské pomoci IS budou běžet sociální dávky

0 0
možnosti

Vždycky jsem věděl, že jsou prorusáčci hodně naivní a co se týče ruska dětsky důvěřiví, ale to nadšení, že vyvražďování Assadových oponentů zajistí věčný mír v oblasti už hraničí s pomateností:-P

3 4
možnosti
Foto

Věčný mír? A jinak se těšíš dobrému zdraví? Tak to gratuluji.

4 2
možnosti

Samozřejmě, že karma R^. Je osvěžující číst názory lidí, kteří nepodléhají předhozené kosti a raději si sami najdou svou kostičku ;-).

6 4
možnosti

Jo jo, autor si jí našel spoluprací s StB a teď adorací Ruska a Putina.

6 2
možnosti

Tak to si někam dobře uložte koukněte na to za pět let....:-/

1 2
možnosti

Odporné, typicky Hermánkovsky vulgární a komerčně proruské. Cink cink.

4 3
možnosti
Foto

No vidíte pane Kladenský já jsem slušně reagoval na pana Petříka a příspěvek byl vymazán, že je v rozporu s pravidly. Váš tam byl ponechán. To mně rozum nebere.

0 0
možnosti
Foto

Perfektně napsáno!

Karma R^

Chystám se dnes večer přispět s další troškou do mlýna, tak jsem zvědavý na svoje příznivce...

4 6
možnosti

Aby vam zas ten blog nesmazali ...

3 1
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.