Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bróm, Hermánku, na tyto nutkavé "pasy" stavy mysli prý nejlépe zabírá bróm. Odkaz z gúglu nemám, ale četl jsem o tom v nějakém článku někde vlevo dole, tak to zkuste vyhledat, určitě to na vás zabere.

5 0
možnosti
Foto

To ovšem bylo v roce šestašedesátémšestém na chmelu.

1 2
možnosti
SN

:-).....dobře napsáno a doloženo správnými argumenty ! Na tomto problému jsou závislí všichni chlapi,(někdo více, někdo méně), čtyřprocentní menšina si to řeší jinak. Vždycky bádám nad tím, kdo toto puzení, které někdy i zatemňuje mozek, když je v mládí nadbytek testosteronu, do organismu živočichů včetně člověka, vložil ! Byla to náhoda, nebo nějaká vyšší moc, pro nás, katolíky Bůh ! Velmi prozíravé, protože by svět nebyl tím, čím je! R^R^R^

0 6
možnosti
MD

Jeden z moznych pristupu je bacit kyjem, mirne, holku do hlavy a zatahnot si ji do jeskyne, hodit na medvedi kuzi, atd. Opacny je ten casty americky. A je jeste jeden, normalni.

1 1
možnosti
MS

A víte, že se vůbec nedivím, že vám ty oplzlé Bangovy texty konvenují ? :-)

4 1
možnosti
AM

Banga jen reflektuje, co jsme tu mladým nechali -- všeprostupující porno

2 2
možnosti
Foto

Bezbožné texty, to se Vám povedlo.

Ale Vy, nevíte, že katolíci mají ohledně antikoncepce jednu výjimku: metodu neplodných dnů?

I když ji využívají za účelem nezplodit dítě, tak se nejedná o antikoncepci.

Za antikoncepci tuto metodu považují pouze sexuologové a gynekologové a ti tomu přece nerozumí. Přes antikoncepci jsou největší odborníci právě katolíci.

1 3
možnosti
BK

Zdravím Vás, pane Petříku:-). Napíši jeden citát Emila Zoly, který je skutečně trefný:

" Civilizace nedosáhne svého vrcholu dotud, dokud poslední kámen z posledního kostela, nedopadne na posledního kněze". Silně radikální, ale pravdivé;-).

5 3
možnosti
BK

R^- a jen krátce k Radku Bangovi: když se na něj sesypala ta nálož moralistických keců o jeho textech, poslechla jsem si jeho tehdejší tvorbu. Je nutné jisté zastání. Banga je ve své tehdejší tvorbě pravdivý a myslím, že nebylo nutné, aby se národu omlouval se svůj- prý mladistvý přešlap.

Banga dělal hip-hop, street music. To je nutné brát na zřetel. Každy, kdo se pohyboval v tu dobu mezi mládeží, která navštěvovala diskotéky- a ́t už Romové, či nebo kdokoliv jiný, vědí, jak mezi sebou mluvili, jak se stavěli k sexu. Banga ukázal jeden obraz z mnoha, nijak skandální, nijak překvapivý. Dělí mě s Radkem asi 10 let. Vzpomínám na doby, kdy jsem rovněž chodila na diskotéky:-). Když jsme četla ty Radkoviy texty a vnímala atmosféru těch písní, přenesla jsem se do doby, kdy to tak skutečně bylo. Člověk si ale držel distanc- a nemusel být zapojen přímo do středu tohoto zaměření. Samozřejmě jsme si pak odnášely přezdívky- typu "lednice":-). Když si člověk ale udrží to své, svůj pohled na věc, svou parketu, pak se může pohybovat kdekoliv- a nedotkne se ho ani tzv. "pochybná společnost":-). ve finále ho přijme i tzv. "pochybná společnost", která- pokud je člověk ve svých postojích opravdový, ho nechá žít, dá mu pokoj a navíc si ho i váží. Zažili jsme krásné časy, fungovali mezi sebou- byť byl každý jiný, měl jiný postoj. vzpomínám na větu: dyk, pokoumej tu jamboru. Ta kéruje dámu, ale nech jí bejt, more, je to slušná holka........;-D

2 1
možnosti
AH

A90l39e43s 10H64r62y17c

8. 12. 2016 8:39

Takový neotřelý blog na neotřelé téma, ani kopanec do Havla nechybí....Ovšem mám takové podezření, hraničící s jistotou, že jsi texty R. Bangy vůbec nečetl.

9 1
možnosti
Foto

Ale četl, četl. A v čem vidíš "kopanec do Havla" vždyť on to přece sám říkal, že?

Ale už se to nesmí připomínat.

P.S. Četl, ale hned zapomněl. Smysl i dikce mi ovšem v hlavě zůstaly.

1 4
možnosti
MD

Pisete, ze oba napsali totez. A veci jsou tedy jak mohou byt. Nu dobra, proc ne. Ted uz jen aby tak vsichni zde pristupovali k posuzovani zdejsich textu stejne. Jako k takovemu slovnimu impresionismu.

2 1
možnosti
LC

nakonec jeho dvojníci Karel Gott a Jiří Bartoška proti sexu také nic nenamítají R^

2 3
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1362x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.