Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Stanoviska rozumu a pravdy ? Od vás, který nepovažujete nic špatného na tom, že někteří zmetci podepisovali za totáče spolupráci s STB kvůli osobnímu prospěchu ? :-/ Nenechte se vysmát.

1 0
možnosti
JK

To mate mimoradne snad i pravdu s tim nadpisem. Na Idnes rozhodne pribyva protikyjevskych zvastu a proruske hysterie ;-D cim to asi bude.... ;-)

0 0
možnosti
JK

R^ Protiukrajinských blogov a príspevkov je nepomerne viac ako tých opačných. Až mám nutkanie začať podporovať tie proukrajinské. Kvôli "vyváženosti"... ;-D

0 0
možnosti
AH

"...stanovisko rozumu a pravdy....." To je tedy síla.... Reprezentanty onoho "rozumu a pravdy" jsou ti nejhloupější a nejprohlhanější blogeři. Zde již několikrát jmenovaní. Ta pravá hysterie je na jejich straně. Zajímavé je, jak všichni rozumní a pravdomluvní píší jedno a to samé. Zřejmě opisují poznámky z porady.

2 0
možnosti
Foto

jen kolaboranti zůstávají;-)

4 0
možnosti
Foto

Proruská propaganda a putinolásková hysterie trvá přes nesmyslnost a lhavost jejího obsahu.

Autoři budou jistě znovu vítat příjezd spřátelených armád. ;-)

4 0
možnosti
PR

Autor se zřejmě domnívá že když člověk nečte a nereaguje na jeho ,Fojtíkovo atd..cca max 10 kolaborantu ,tak že něco ubývá.Jinak hodnotit inteligenci ostatních  a napsat úplně zbytečný blog na témá kamion uveze 8t;-Dto muže jen opravdu bystrý a znalí člověk.

2 0
možnosti
Foto

Když jsem mu dokázal, že moukou není v podstatě možno "přeložit" kamion o nosnosti 8 až 11 tun, tak to trapně přehlíží a dál mektá své nesmysly o nosnosti a o logistice, o níž vůbec nic ani netuší.

0 0
možnosti
Foto

Velice případné ...... věříte každé pitomosti z Kyjeva !!! Autor a duše spřízněné věří jako slovu božímu VVP , příslušníku KGB a doživotnímu prezidentovi (premiérovi) , absolutnímu vládci RF .

Neříkám, že z Kyjeva se neozve semo tamo nějaká pitomost. Jenomže v Rusku je lež a dezinformace normální , obvyklá a běžně užívaná věc.

Slovutné rádio Jerevan nemohlo vzniknout jinde. Stejně jako potěmkinovy vesnice nebo gulagy.

3 1
možnosti
MN

No a protiruské hysterie zdá se ubývá postupně i v EU. V dnešním článku na E15.cz, který se týká jednání Merkelové v Kyjevě, se objevil tento odstavec:

"Merkelová také podotkla, že by Evropská unie nepovažovala za důvod ke konfliktu, pokud by se Ukrajina zapojila do Euroasijské hospodářské unie (EAHU), kterou založilo Rusko společně s Běloruskem a Kazachstánem. Evropa si podle kancléřky přeje dobré vztahy s Ruskem."

?8-o?Na to jsem tedy zírala a nevěřila svým očím.

Znamená to, že EU už Ukrajinu nechce??? Protože jak jinak by mohla být zároveň v EAHU? Tak k čemu byl celý ten Majdan a spousta mrtvých civilistů na východě Ukrajiny?

Že by se Merkelová konečně lekla nevypytatelnosti jak kolegů z USA, tak kyjevské oligarchie a chce se najednou Ukrajiny zbavit?

Více na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/politika/merkelova-nechce-reseni-ukrajinske-krize-ktere-by-skodilo-rusku-1112211#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

2 2
možnosti
MN

A tady je vyjádření Holanďanů:

http://ommekeer-nederland.nl/brief-met-excuses-aan-president-putin/

(můžete si to otevřít v angličtině, němčině, ruštině....)

1 2
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.